Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudno znaleść znajomych nie palących, nie pijących, nie ćpających i ...

Polecane posty

Gość gość

...nie szpanujących. Gdzie oni wszyscy są? Naokoło tylko klnące bydło i prostaki z wiosek zabitych dechami.

Gość gość
I słuchających

Gość gośćula
potwierdzam,niby moi nieliczni znajomi wykształceni,pracujacy w niezłych zawodach a na co dzień chlaństwo i pudrowanie nosa,kobiety w ogóle sie nie szanują ,siedzą z damskimi bokserami "dla dzieci" zdradzają ,robią jakieś durne tatuaże. Gdzie poznać ludzi ćpających przyrodę ,świeże powietrze,naturę ,kulture ,sztukę?

Gość gośćula
i zeby nie było bo zaraz ktoś mi wypomni że jestem nudziarą ,lubię imprezy ,chichy śmichy, nawet czasem zapalę blanta,ale to wszystko z umiarem.Nie wracam o 2 w nocy zalana/zaćpana w trupa z cycami na wierzchu i nie rozprawiam godzinami o Joli z działu kadr która ma 5 kg nadwagi i nigdy męża nie znajdzie:o

Gość gość
dokładnie ciężko znajomych normalnych znaleźć a jak się spotkasz z ćpunami znajomymi to później żałujesz, że się z nimi spotkałeś i czujesz się źle po takim spotkaniu... a myślisz zawsze przed spotkaniem a może już nie bierze... Ja już przestałam się użerać i spotykać z idiotami którzy nie wiedzą jak niszczą sobie organizm fetą... nie mam nic przeciwko zielonemu ale amfa to coś najgorszego, obrzydliwego i brudnego...

Gość Lolka0113
Ja tez strasznie samotna jestem, nie pije i nie pale, nie chodze do klubow, przez to jestem wykluczona z zycia społecznego. Tylko praca i dom. Nie wiem gdzie poznac wartościowych ludzi.

Gość gość
Ja jadąc ostatnio do pracy usłyszałam ze bez picia nie da się bawić.... ze facet od czwartku juz pic powinien bo zbliża się weekend... A w poniedziałek należy miec kaca w pracy bo przecież każdy go ma... a usłyszałam to od dziewczyny...

Gość allcia
Gdzie poznać ludzi ćpających przyrodę ,świeże powietrze,naturę xxx Ostatnio na biwaku w nocy spędziłam sama z godzinę z dala od innych, leżąc pod drzewem, wiatr szumiał liśćmi, woda szumiała sobą, zwierzaki szumiały w sitowiu, robale mnie nie brzydziły, gapiłam się w gwiazdy (w mieście ich nie widać, bo za jasno). Chyba ćpałam przyrodę :D rozbawiło mnie to. Wracając do problemu autorki, to najczęściej tak jest w mniejszych miejscowościach, w tych większych jest również większe zróżnicowanie środowisk, ale ludzi i tak trudno poznać.

Gość gość
Ja tak samo nie pale, nie pije, nie klne i też nikt mnie nie lubi :(