Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja pierwsza i najwieksza milosc

Polecane posty

Gość gość

Właśnie parę tygodni temu napisał mi ,ze zakochał się w innej. Byl moim pierwszym chłopakiem , nie mieliśmy seksu , nadal jestem dziewica. Moze od początku , byliśmy para parę lat temu i kochaliśmy się bardzo ale ja rzuciłam go dla innego , później on wyjechał do USA a ja zerwałam z tamtym chłopakiem. Pisaliśmy do siebie przez trzy lata i w zeszłym roku znowu się zeszliśmy ale to już był związek na odległość. Pisaliśmy do siebie czule słowa , miłość kwitła i chciałam zostać jego zona, a on teraz kocha inna. Napisał mi ,ze jest szczęśliwy i tworzy nowe wspomnienia równie piękne jak nasze i ,ze przeprasza ,ze mnie skrzywdził ale on tez był skrzywdzony przeze mnie i wie jak to jest. Co ja mam zrobić , kocham go , nie che go stracić. Napisałam mu ,ze zapomnę o nim gdy wyjdę za mąż lub gdy on ożeni się. Czy walczyć o ta miłość czy dać mu spokój ?

Gość gość
dopoki mozesz tak!

Gość gość
Nie wiem jak długo on jest z ta nowa dziewczyna , przed tym wyznaniem nie pisaliśmy ze sobą ponad dwa miesiące. Znam go na tyle ,że wiem ,że ta nowa miłość nie jest zabawa, on jest poważny jak na swój wiek. Teraz nie odpisuje już od tygodnia. Jestem załamana.

Gość gość
Daj se spokoj...milosc na odleglosc??? To ni przetrwa...pozycz mu najlepszego i zniknij...na zawsze.Wiem ze to ciezkie ale nie ma go przy tobie...zobaczysz czy będzie walczyl...jezeli tak to wiesz co robić...

Gość gość
irytują mnie takie kobiety jak ty,on ma inną,nie zależy mu na tobie,zaniedbuje wasze relacje,a ty chcesz o niego walczyć? mnie wychowano inaczej,szanuje się przede wszystkim-o mnie facet musi zabiegać,jeśli nie ma jego zaangażowania,on nie istnieje tego kwiatu pół świata