Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emocjonalniepaskudny

nie wiem co robić , poradzcie coś

Polecane posty

poznałem dziewczyne jakiś czas temu ... kolegowalismy sie przez 4 miesiace, potem dwa miesiace sie spotykaliśmy jako para . Ona w pewnym momencie nie chciała się już spotykać po jakims miesiacu wyciagnołem z niej to że mam sobie dać spokój narazie i mi powiedziała ze nie wie czy cos miedzy nami bedzie czy nie .. mineło od tamtej pory 5 miesiecy ona nikogo nie ma widujemy sie na imprezach jakos z 2 razy w miesiacu rozmawiamy normalnie i zauważyłem na ostatniej imprezie ze starała sie siadac kolo mnie i wogole. Ja jestem dalej w niej zakochany ale nie wiem czy ona chce cos wiecej odemnie czy jednak tylko koleżeństwo .. Co mam robić ? ( wy patrzycie na to obiektywnie a ja nie chce działać pod wpływem emocji )

niech walczy o ciebie i twoje uczucia:)troszke badz dla niej niedostepny , nie zauwazaj jej:)poudawaj ze ciebie nie interesuje:) a bedzie twoja:)

ale to było pierwszy raz od rozstania ze tak siadala koło mnie ale żadnych podtekstów nie widziałem ... wiedz nie wiem czy to mogło cos znaczyć... i ona sie do mnie nie odzywa tylko jak gdzies sie przypadkiem spotkamy

na pewno nie :) taka nie jest :) ale właściwie też do niej nie pisze .. np byłem zaproszony niedawno na jej urodzi a składały się one z jej siostry z chlopakiem , mnie i jej kolezanki ...