Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nomhmm

Zaczęłam tęsknić

Polecane posty

Nie wiem czy już był tu taki temat czy nie.. nie ważne. 9 miesiecy temu rozstałam się z chłopakiem po 3 latach. Nie pamiętam tak do końca co bylo powodem rozstania. Ciągle się kłocilismy az w koncu powiedzialam 'dość'. Wszystko bylo dobrze. nie przeżyłam tego. Radziłam sobie. Zajmowałam się sobą, swoimi przyjaciółmi, pracą. Pojawiło się nawet kilku mężczyzn (nic poważnego, okazali się kretynami) po jakims czasie poznalam kogoś. było mi z nim dobrze, bylismy razem 2 miesiace. Tydzien temu bylam na imprezie, spotkalam tam mojego 'ex' i swiat mi sie zawalil. Wpadłam w histerię. Płakałam, krzyczałam. mówiłam ze go kocham i nienawidzę. On cały czas mnie uspokajał. Finał był taki, że pojechalismy do niego. Poszliśmy spać wtuleni w siebie tak, jak kiedyś, czylam sie cudownie. Rano się kochaliśmy. i nie mówicie mi, że dostał to, czego chciał, bo to był sex z naprawdę ogromnymi emocjami.. on patrzył mi w oczy, płakał i mówił , że tęsknił.. po wszystkim tez było cudownie. był czyły i kochany, spędziliśmy razem cały dzień. odtego czasu mamy kntakt. Ja codziennie placze.. codziennie i wszedzię. Chcę go odzyskać, tak czuje.. ale nie wiem co mam robic, boje sie, ze to juz niemozliwe.. Nie mam pojęcia też skąd taka reakcja na niego, przecież wszystko było dobrze, nawet o nim nie myślałam. Nie wiem co mam zrobić, boję się też, że ta tęsknowa jest chwilowa, że jak do siebie wrócimy to za jakis czas ja znów bede miała dość. Ale cały czas mam przed oczami nasze wspólne chwile i nie mogę znieść mysli, że to miałoby przeminąć. Na dzień dzisiejszy jestem w stanie zrobić dla niego wszsytko... pomózcie.. ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować