Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłem kochankę z żoną

Polecane posty

Gość gość

Witam od 3 lat jestem z kochanką ale w naszym życiu ostatnio było niezaciekawie dlatego doszło do zbliżenia na boku z żoną którą poślubiłem 4 lata temu. Jak odzyskać kochankę? Bardzo ją kocham i chciałbym w niej znowu rozbudzic uczucia.

Gość gość
Moze wziac rozwod z zona.? skoro zony nie kochasz to nie dus jej dalej w tym zwiazku. Tym samym tej "kochance" pokazesz ze ci zalezy.

Gość gość
chcesz powiedzieć,że przez te 4 lata nie uprawiałeś seksu żoną?

Gość gość
nie bo mam żonę ale żyję w szczęsliwym związku z kochanką, tylko przytrafiła mi się zdrada kochanki właśnie z żoną... żona mi nie da rozwodu bo mnie kocha i chce miec ze mna dziecko, może po dziecku da mi rozwód bo liczy na alimenty ale ja sie tak łatwo nie dam wpakować.

Gość gość
sama jestem kochanką. Dla mnie 'zdrada' z żoną nie byłaby dramatem. Dramatem jest to, że mój kochanek od niej odszedl, a ze mną też nie potrafi być ze względu na bliskich. To jest dramat. I sam się tym też zadręcza.

Gość gość
ja jestem za szczęśćiem, nie ma się co na siłę męczyć w życiu. Jest za krótkie. Rozwód też dostaniesz, potrwa to dłużej bez zgody drugiej strony ale chociaż złóż pozew, poczekasz i w końcu dostaniesz. Zawalcz o tą prawdziwą miłość, jeśli jesteś jej pewien.

Gość gość
to nie takie proste bo moja kochanka to żona mojego szwagra rozwód mi nic nie da

Gość gość
Zresztą szwagier myśli że ma z nią dziecko a to moja córka

Gość gość
a ona też nie chce rozwodu? Ludzie, zawalczcie o siebie. Chcecie się wiecznie ukrywac? To dobija, mnie dobiło. I jestem teraz na dnie, i nie wiem co robić. Najważniejsze- trzeba rozmawiać!!!!!!!!! Milczeniem niczego się nie załatwi.

Gość gość
marne prowo 10/10 pisane przez kobietę.

Gość gość
4.lata temu sie ozenil,od trzech ma kochanka,z zona nie sypia od tych 3.lat,ale zona go kocha i chce miec z nim dziecko. No to jak mozna bylo miec dziecko jak sie z kims od lat nie sypia. Rzeczywiscie marne prowo.

Gość gość
słabe prowo