Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wózek dla trzylatka?

Polecane posty

Gość gość

Hej, potrzebuję pomocy. Mój syn ma już przeszło 3 lata i ledwo mieści się w swoim wózku, więc na gwałt szukamy z mężem jakiejś pojemnej spacerówki, może parasolki. Możecie coś polecić?

Gość gość
Dobry żart :)

Gość gość
Parasolke zwykła najtańsza

Gość gość
twój syn dalej jeździ w wózku? moja nicola skończyła kiedy miała półtora roku

Gość gość
ja nie uzywałam wózka,juz w tym wieku,ale jakąś parasolke nejlepiej lekka i nie droga.

Gość gość
Moja sasiadka wozi 8 letnia dziewczynke w wozku, zeby bylo smieszniej : do szkoly! Gowniara siedzi a stara ja pacha z plecakiem w barbie na plecach! Zenujace! Moja corka jak miala 2,5 roku to wysiedziec juz nie umiala i zrezygnowalismy z wozka, efekt jest taki, ze teraz ma 5lat i bez darcia czy marudzenia przejdzie kilka km po gorach czy po miescie. Wez nie rob z syna kobieta inwalidy i nie mowie tego zlosliwie tylko po prostu tak jest.

Gość gość
Widziałam już 5 latkę w wózku, więc taka patologia mnie nie dziwi :D

Gość gość
Mój syn miał po urodzeniu amputowaną lewą nogę poniżej kolana. Chodzi dzięki protezie, a wózka potrzebujemy, żeby przy dłuższych spacerach nie przemęczał nogi, bo długodystansowe chodzenie w protezie jest dla niego jeszcze męczące i nadwręża kikut. Faktycznie, patologia jak nie wiem co...

Gość gość
Wózek dla 3latka? Powiedzcie, ze to jakiś żart. Taka kaleke z dziecka robić? Po co? Moje dzieci około 2 urodzin przestaly jeździć wozkiem i nigdy nie bylo problemu z przejsciem nawet długiej trasy. Wiadomo, ze wolniej ale szły. Chociaż mam na osiedlu taka kobietę która 4latka wozkiem wozi, ze smoczkiem w buzi i butelka. Dziecko nie jest niepelnosprawne tylko "on przecież się zmęczy " .

Gość gość
No i co mamuśki? Już nawrzucałyście autorce? Autorko nie przejmuj się

Gość gość
Autorko a baby jogger city mini albo citi mini zip?

Gość gość
A nie będzie za mały city zap? Jak patrzę na syna i na zdjęcia dzieci w tym wózku, to wydaje się trochę ciaśniejszy od city mini gt. Ewentualnie maclaren, bo też ma dość spory limit wagowy. Sama już nie wiem...

Gość gość
Ja mam baby jogger city elite - trochę większy niż mini. Polecam w 100% Mój syn ma 17,5 kg jeździ się super, w terenie ekstra, same plusy!!!

Gość gość
a sprawdź sobie gesslein? Mało popularne u nas, ale do kupienia np na allegro. On jest do 25kg, jako jeden z niewielu. Ładny, lekki (ok7kg), ale solidnie wykonany. My mamy, sporadycznie używamy, ale jestem zadowolona. Nowy kosztował koło 600zł, ale używane widziałam za połowę.

Gość gość
Gesslein... Znalazłam, naprawdę ciekawy. Muszę nieco o nim poczytać i może akurat. Albo on, albo jakić baby jogger :)

Gość gość
gość dziś Wózek dla 3latka? Powiedzcie, ze to jakiś żart. Taka kaleke z dziecka robić? Po co? Moje dzieci około 2 urodzin przestaly jeździć wozkiem i nigdy nie bylo problemu z przejsciem nawet długiej trasy. Wiadomo, ze wolniej ale szły. Chociaż mam na osiedlu taka kobietę która 4latka wozkiem wozi, ze smoczkiem w buzi i butelka. Dziecko nie jest niepelnosprawne tylko "on przecież się zmęczy " . x x x No, w końcu jak dzieciak autorki nie ma połowy nogi to żadna niepełnosprawność. Po prostu norma, niech z********a w protezie X km, co nie?

Gość gość
chodziło mi o gesslein swift.

Gość gość
Jaki normalny trzylatek jeździ jeszcze w wózku? My wyrzuciliśmy wózek kiedy nasz Staś nauczył się chodzić

Gość gość
22:35 nastepna kretynka co sie wypowiada,a czytac nie potrafi. Dziecko autorki jest inwalida!

Gość gość
Ja moje młodsze dziecko wożę maclarenem i czasami starszak- pięciolatek- dla frajdy też wsiada i prosił o małą podwózkę. Wydaje się, ze jest mu tam wygodnie. Ale on jest szczupły. Chociaż podejrzewam, że nawet spory trzylatek nie powinien być od niego potężniejszy

Gość gość
Moja córka jest zdrowa a mimo że w lutym skończyła 3 lata nadal czasami korzystamy z wózka. Przy dłuższych wycieczkach jest super. Niedawno byliśmy w Polsce i głupia jak się nasłuchałam ze po co wózek ze dużą itd i nie wzięłam. Strasznie zamówiliśmy. Np wybraliśmy się na wycieczkę do Krakowa i nam zasnęła po południu. I co? Nosić dziecko na rękach? Siedzieliśmy półtorej godziny nalławce na plantach, ta śpi a ludzie dosłownie każdy! się gapią jak na bezdomnych. Pogoda niezbyt, przykrylismy ja naszymi kurtkami. Albo wycieczka do zoo. Dziecko pochodzi godzinę, dwie ale na więcej nie ma siły. Na szczęście nie mieszkam w Polsce i tu nikt nie krytykuje ze 3 latka w wózku.

Gość gość
Ja proponuję inwalidzki :)

Gość gość
" Ja proponuję inwalidzki usmiech.gif " A Ty to nawet nie jesteś kretynką, tylko podłą szmatą :O Nacieszyłaś się cudzym nieszczęściem już? To won.

Gość gość
ja jestem podłą szmatą? A o jakie nieszczęście tu chodzi?? hejterko netowa?

Gość gość
a o takie nieszczescie,ze dziecko mialo amputowana noge

Gość gość
To dziecko nie ma nogi...

Gość gość
Chodzi o to, że 3-letnie dziecko chodzić nie może, tylko mu wózek pilnie potrzebny :D A potem w szkole łamaga i pośmiewisko na W-Fie

Gość gość
Gdyby autorka wyróżniła się jakimkolwiek nickiem spośród reszty, nie byłoby tej jazdy. Przepraszam jeśli Dziecko jest chore :o

Gość gość
Jezuuuu, jaki ból d**y zawsze mają kury w PL jeśli chodzi o dzieci, które są "za duże" na coś tam :D W UK widok pięciolatka ze smokiem czy butlą nie jest niczym dziwnym, jak ktoś chce to i ośmiolatka może wozić wózkiem, jego sprawa. Moja znajoma swojemu synowi siedmioletniemu zakłada pampersa na noc bo zdarza mu się zmoczyć łóżko, to pewnie byście ją wyklęły i zjadły :D Bo u was dzieci już od 6 miesiąca muszą chodzić, w 10 sikać na nocnik, po roczku mówić zdaniami i wszędzie chodzić pieszo bo jak może TAKIE DUŻE dziecko jeździć wózkiem :D :D :D

Gość gość
Autorka jest durna. temat wyglądał na prowo. Mogłaś od razu napisać jaka sprawa.... I gdybyś miał anicka, to wiadomo by było, że ty to ty