Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem faceci tak ją lubią??

Polecane posty

Gość gość

Gdy chodziłam do liceum miałam w klasie taką strasznie wredną zołze, w dodatku była ruda, piegowata i troche pulchna. Pomimo jej wrednego charakteru wszyscy faceci z klasy ją lubili, w przeciwieństwie do dziewczyn, ona nie miała koleżanek. Z tego co wiem, teraz tam gdzie ona pracuje też tak jest. Dlaczego faceci tak ja lubią??

Gość gość
Bo faceci też są wredni :-)

Gość gość
Bo ma osobowość i nie jest nijaka jak większość kobiet.

Gość gość
też myślę że to dzięki pewności siebie

Gość gość
Albo była łatwa, pamiętam z czasów szkoły też u mnie taka była, ani to ładne nie było, ani mądre, ale praktycznie każdy mógł ją przelecieć, więc miała mnóstwo adoratorów.

Gość gość
Co ta zazdrość robi z kobiet, żal.

Gość gość
bo widać ma fajniejszy charakter niż ty zołzo. Gdyby była głupia jak but, wredna i złośliwa jak ty zapewne miałaby milion przyjaciółek. Faceci lubią szczere, fajne kobiety. A nie zazdrosne pasztety!!

Gość gość
Pewnie byłą pewna siebie, znająca swoją wartość. I bycie zołzą a zołzą to różnica. Dla mnie zołza jest sarkastyczna, nieco złośliwa, z poczuciem humoru, z pewną błyskotliwością, potrafiąca tupnąć nogą jak coś jej się nie podoba. A nie po prostu wredna i sukowata osoba.

Gość gość
Wg kobiet każda kobieta mająca własne zdanie jest zołzą. A dla mężczyzn to kobieta z osobowością i charakterem.

Gość kpisz czy o drogę pytasz
"gość dziś Bo ma osobowość i nie jest nijaka jak większość kobiet." A od kiedy osobowość się liczy dla faceta???? Mnie dziwi to że pulchna i popularna :P przecież to jakieś wynaturzenie. Halo? Policja gimbusowa proszę przyjechać na Kafeterię bo tu piszą herezje o lubinaych i popularnych dziewczynach z nadwagą. Potem inne dziewczyny to przeczytają i przestaną się katować s(R)oss fitami i dietami aby zadowolić (TAK NPRAWDĘ!) kolesi jednocześnie opowiadając głodne kawałki o tym jak bardzo robią to "dla siebie" :P Dla siebie to się może odchudzać diabetyk - czyli dla zdrowia.

Gość gość
znam jedną grubszą dziewczynę, bardzo fajną, bardzo ładną i też faceci ją lubią.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja tez mialam w szkole dziewczyne , ktora byla ladna , zgrabna i seksowna na dokladke. Do tego miala bardzo sprytny sposob adorowania. Sposob , ktory przyciagal adoratorow. Miala ogromne powodzenie. Pary pekaly , dziewczyny wieszaly na niej psy , odrzuceni chlopcy - tez. Ale miala kolezanki. Twoja "Ruda" - faceci ja lubia , czy raczej ona sie im podoba ? Bo to moze byc duza roznica

"była ruda, piegowata" ruda i piegowata to raczej zaleta niz wada "i troche pulchna" nie wszyscy faceci szukają chudej i tylko chudej, a sama napisałaś - trochę Zatem pewnie jest seksowna, atrakcyjna.

pełne kształty (tzn. cycki i tyłek), ładna buzia, rude włosy, pewność siebie takie rzeczy są cholernie seksowne.

Gość gość
Pewnie ma duże cycki. Znam taką wypisz wymaluj i też ma powodzenie, choć ani ładna ani zgrabna ani szczupła ani miła. Jest wredna, zarozumiała, wścibska, ale powodzenie ma, więc co innego jak nie wielki biust o tym decyduje? Jej wredota i brak taktu?

Gość gość
A od kiedy osobowość się liczy dla faceta???? xx Od zawsze. Widać wcale ich nie znasz, ale rościsz sobie prawo do tytułu ekspertki i obrażania ich. Gimbusie.

Gość gość
U mnie w liceum dziewczyny też się zastanawiały dlaczego wszystkim chłopakom podoba się Kaśka, a jak mówiły przecież ona jest chuda i blada jak trup :P Moim zdaniem były zazdrosne o męskie zainteresowanie, zaś Kaśka moim zdaniem była osobą z dystansem do ludzi, tylko facetom jakoś zawsze lepiej wychodzi przełamywanie takiego dystansu, więc i częściej się z nimi zadawała.

Gość gość
gość dziś A od kiedy osobowość się liczy dla faceta???? xx Od zawsze. Widać wcale ich nie znasz, ale rościsz sobie prawo do tytułu ekspertki i obrażania ich. Gimbusie. x buhahahaha..buhahahaha najlepszy dowcip dnia.

Gość ruda ada
jestem ruda, piegowata i pulchna i mam gdzies ze maja mnie za zolze. jak sie musisz od malego bronic przed chamskimi wyzwiskami i zaczepkami to z czasem stajesz sie franca na zyczenie otoczenia.