Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zęby 8 latka czy iść do ortodonty

Polecane posty

Gość gość
nosz qwa idiotka jeszcze rozklapiochę swoją wstaw to zobaczymy czy syfa nie załapałaś

Gość gość
może umyłabyś mu te zęby zanim wstawiasz zdjecia?

Gość gość
najpierw musiałaby zapytać się na kafeterii, hahaha

Gość gość
zęby są myte tylko barwa nowych jest taka , porównaj z resztą mlecznych a jak nie macie nic sensownego do powiedzenia to nie odpowiadaj wcale

Gość gość
Ja byłam u stomatologa bo córka ma jedynki lekko wysunięte i z nie dużą szparą ma 10 lat i lekarz powiedział że mam poczekać spokojnie ze 2 lata aż będzie miała wszystkie stałe wtedy pomyślimy o ortodoncie.

Gość gość
nie pytaj na kafeterii, nie pytaj też swoich rodziców. jak już chcesz kogoś zapytać, to spytaj swojego dentystę. nie wstawiaj też zdjęć swojego dziecka do internetu.

Gość gość
miejcie na uwadze to, że ortodonta (aparat) jest refundowany do któregoś roku. nie pamiętam którego. potem tylko prywatnie

Gość gość
Najlepiej udaj się do jakiegos sprawdzonego ortodonty na porade. Moge CI polecic zaklad www.ortodonta-katowice.eu/ , gdzie pracuja rzetelni specjalisci. Zakladali aparaty moim dzieciakom więc moge za nich reczyc.

Gość asdtreda
U dziecka trzeba się zastanawiać czy w młodym wieku zakładać taki aparat. Ja wolałam założyć u siebie będąc już osobą prawie dorosłą. Konsultację odbyłam u dr Iwony Gnach-Olejniczak.