Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje dla nastolatki

Polecane posty

Gość gość

Nasza nastoletnia córka chciałaby jechać na jakieś kolonie czy obóz , ale wszystkie są tematyczne kolonie np: konne, taneczne , językowe czy sportowe. Ona lubi zwiedzać , czytać książki oglądać filmy, trochę odpoczywać i wiele innych rzeczy robić , ale nie chce jechać na typowany obóz tylko na ogólny. Macie namiary na jakieś sprawdzone i fajne kolonie dla 17 latki.

Gość gość
czemu ma nie jechac na tematyczny? moglaby miec jakies zainteresowania -_-

Gość gość
i co by jeszcze wasza corka chciala?mercedesa?araba do ru:classic_cool:ch:classic_cool:ania?

Gość gość
niestety nie chce jechać , chciałaby mieć bardziej urozmaicone kolonie, uważa że są ciekawsze niż np: ciągle jeździć konno czy grać w siatkówkę

Gość gość
ona chce jechac na taka z luznym programem bo tam jest wiecej czasu na chlanie i chlopakow... wiem bo sam zawsze tak wybieralem w jej wieku... (mam 24)

Gość gość
17 latka na kolonie? W tym wieku to juz jeżdżą raczej samopas na wakacje grupami znajomych.

Gość gość
ona właśnie jest spokojna i nie szuka imprez tylko normalnych rozrywek wakacyjnych i odpoczynku

Gość julka19xx
ja w jej wieku jeździłam na obozy żeglarskie.W dzień pływanie i zwiedzanie Mazur a w nocy imprezy,ale jak spokojna jest to może w nich nie uczestniczyć.

Gość gość
To wyslij ja na zwiedzanie jakiegos miasta, np. Krakowa. A jak sie boisz wyslac ja sama, to wyslij ja z przewodnikiem.

Gość gość
W zyciu o czyms takim nie slyszalam. W sensie o przewodnikach tak, jak najbardziej. Ale zeby je brac w przypadku, gdy jedziesz po prostu na szybkosci zwiedzac samodzielnie miasto to niekoniecznie.

Gość gość
O, ja szukam przewodnika po Krakowie wlasnie. Ale nie dla siebie, tylko do wyjazdu mojej grupy szkolnej. Ktos,cos?

Gość gość
Zobacz.krakow koniecznie! Mnie opracowala kiedys Pani Ewa Gawryła, sprobuj do niej moze?

Gość gość
Dawniej jechało się pod namiot na mazury czy jakieś jezioro!! Czy też w Góry np Bieszczady Solinę ITP. Teraz młodzież woli spędzać wakacje na imprezach czy Dyskotekach.