Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysłał mi zdjęcia

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się jakieś 3 lata temu przez internet, spotykaliśmy się przez, jakiś miesiąc właśnie te 3 lata temu. Ale nigdy do niczego nie doszło. Wiedziałam, że ma opinię r****acza. Poza przytuleniem nie było nic. Chciał mi pokazać, że nie zależy mu tylko na jednym. Nie chciałam sie z nim jednak wiązać. Mimo wszystko przez ten cały czas mieliśmy kontakt ze sobą, czasami spotkaliśmy się pogadać, on zawsze chciał być ze mną. A ja nie myślałam o nim w tych kategoriach. Mówi, że chyba się nim brzydzę itp. Od jakiegoś czasu sam zaczyna rozmowy o seksie. A wczoraj w trakcie rozmowy i żartów, wysłał mi mmsem, swoje nagie zdjęcia. To dorosły facet, kobiety same wskakują mu do łóżka, czy on chce mnie tylko zaliczyć? Stad takie zachowanie?

Gość gość
Tak też myślałam, prawie się popłakałam ze śmiechu jak zobaczyłam te zdjęcia, bo dla mnie to trochę taki akt desperacji. 3 lata mu odmawiałam spotkań. W końcu powiedziałam mu, że jest za mało bezpośredni i konkretny, to zaczął o seksie rozmowy, aż w końcu wysłał zdjęcia.

Gość gość
Zbok,fuj.

Gość gość
jakiś debil, nikt normalny nie wysyla golych zdjęć (chyba że w stalym związku)

Gość gość
Normalny facet, ale ma duże powodzenie, w dodatku spotyka się z kimś. Chyba sama go do tego sprowokowałam rozmowami, bo mówiłam, że nie jest konkretny w stosunku do mnie. Ale prawie się popłakałam, taki cwaniak a zdjęcia wysyła.

Gość gość
faceci wysylaja nagie zdjecia

Gość gość
tak to jest z internetowymi znajomościami