Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kradniecie lub ukradliscie cos ze sklepu?

Polecane posty

Gość gość

co to bylo?jak to robicie i czy zlapano was?

Gość gość
Ile razy.. Batony, czekolady chowałem po kieszeniach Po chipsy się wbiegało do sklepu brało z półki i uciekało Głównie jedzenie kradlem z głodu.. z dziecisksmi z podwórka. Raz mnie złapano.. a dokonalem kradzieży kilkadziesiąt razy trzeba mieć spryt w sobie.

Gość gość
raz czekoladę - nieswiadomie, córka ją wlozyła pod torebkę i nie wyjęłam jej do skanowania:( nie chciało mi się wracac do sklepu i oddać:(

Gość gość
Ze sklepu nigdy niczego nie ukradłam, za to w wieku czterech lat zajumałam pięć dych znajomej mojej mamy, no ale wszystko się wydało i oczywiście musiałam oddać. :D A tak to tylko w przedszkolu podkradałam karteczki, później już nic nigdy nie zwinęłam. I nie mam zamiaru. ;D

Gość gość
jak byłbyś sprytny to byś wiedział jak zarobić na tego batona, tak to jestes tylko bezczelnym złodziejem, bo za twoje kradzież placi tez matka, czy ojciec robiący zakupy w danym skepie - takie cos jest wliczone w marże po prostu...

Gość wasz miły polityk
kradne bezkarnie codziennie

Gość gość
Miałem wtedy 13 lat.. Jak doroslem to zarabialem i nie kradlem. Czasami w pracy jak nie miałem już forsy jakieś słodycze jumałem pracowałem w sklepie. Moja matka całe życie kradnie i się tym chwali.

Oczywiście. Największa rzecz jaką wyniosłam ze sklepu to był telewizor 34 calowy. O dziwo nikt mnie nawet nie zauważył, miałam farta.

ja niekradne bo nieczynie drugiej osobie tego co mi niemiłe. Ale wynosiłem obciążniki, hantle i zeszyty z dużej firmy bo i tak ich nieużywali. Za to mi kradziono takie rzeczy że to jest śmiech na sali. jeden kuzyn mi ukradł raz takie śmiecie z regału że aż rykłem ze śmiechu jak wyciągałem mu ręki z kieszeni. Koleś ukradł starego pogryzionego przeze mnie (bo jeszcze byliśmy dziećmi wtedy) gumowego dinozaura, skuwke od długopisu, kawałek gumki, rysiki od ołówków i jakieś pierdoły takie co do wyrzucenia sie nadawały a lezały na regale dla ozdoby.

Gość gość
ja jeszcze nic ale planuje