Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Następna idiotka, pyk, puk, push

Polecane posty

Gość gość
O kim mowa ?

jak to o kim.. o mnie 😴.. jeszcze jeden dwa tematy i stanie sie tradycja ;) przestalam byc raszpla, zaczelam byc glupia.. a od teraz idiotka

Gość gość
Frido, Frido ukochana, czy twa buźka jej nam znana. Czy oblicze twoje smagłe czy też białe i nieśmiałe. Czemuż mówisz, żeś idiotka, czyżbyś była taka słodka, różowiutka i swawolna a twój stan, czy jesteś wolna?

Gość gość
21.44 nie pedofilu :D

want, w takim razie nie jestem juz osamotniona ;) 22:37 skad wiesz :D

Gość gość
Pedofilu, Frido skąd to mniemanie, chyba faktycznie jesteś głupiutka a nie skromniutka. Nie obrażaj ludzi bo w głowie ci się paskudzi. Włącz myślenie a nie pitolenie.

czy ty aby przypadkiem nie masz zbyt duzych wymagan wobec glupiej kobiety? ciekawe jak mam wlaczyc cos czego nei mam :O

no i znowu dziecko wychodzi na twoje.. ani zaslug, ani mozliwosci.. a ciagle jakies wymagania :O blondi wsiadla do samolotu i pomimo ze miala bilet na II kl usiadla w pierwszej. podchodzi stewardessa i mowi -szanowna pani, usiadla pani nie na swoim miejscu, bardzo prosze aby sie pani przesiadla. -jestem blondynka i bede tu siedziala. prosi stewardessa o pomoc szefa stewardow. szef podchodzi do kobiety i mowi -szanowna pani, wykupila pani bilet na II kl, a siedzi w pierwszej. bardzo prosze aby pani usiadla zgodnie z numerem miejsca na bilecie. -jestem blondynka i bede tu siedziala. poszedl szef stew. do kapitana i zglasza problem. kapitan podszedl do kobiety, usiadl na fotelu obok. poszeptal jej do ucha. westchnela. wstala i wyszla. zaskoczeni stewardzi pytaja co to za czary? .. nie czary mowi kapitan. zapytalem - ma pani bilet do miami? - tak. - w takim razie musi sie pani przesiasc, bo I kl nie leci do miami tylko do toronto.