Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie myślałem, że tak młodo umrę.

Polecane posty

Gość gość

Nie sądziłem że będę kiedykolwiek planował samobójstwo. Myśl o tym mnie przeraża ale nie mam wyjścia. Wszystko z powodu głupiej operacji. Konowały nawet nie poinformowały mnie o tym czym jest narkoza, w życiu bym się na to świadomie nie zgodził. Jestem w takim stanie wizualnym, że nie mogę wyjść z domu, bo ranią mnie te krzywe spojrzenia. Postać w lusterku mnie przeraża, boje się własnego odbicia. Zapadnięte, wyżarte, nieruchome oczy, twarz zupełnie inna, wyżarło mi całą tkankę tłuszczową, brak mimiki, wyglądam jak kukła. Mógłbym w horrorach grać. Do tego brak czucia w ciele, ogłupienie i zaburzenia świadomości. Zazdroszczę tym wszystkim co się zabijają z wyboru. Ja nie mam wyboru.

Gość gość
nie zapomnij podpisać zgody na wykorzystanie twoich organów po smierci 🖐️

Gość gość
Pokaż foto.

Gość chce_być_lepszy
kolego rozumiem że to jest bardzo tragiczne. ale uwierz mi masz problemy psychiczne ja tez mam. mysli samobujcze nie sa mi obce zacznij brac porzadne leki i ci prawdopodobnie przejdzie i bedziesz patrzył na swiat troche weselej. To wszystko siedzi w twojej glowie naprawde uwierz mi. leki i rozmowy duzo ci pomoga.

Gość gość
Nie oddam organów bo je uszkodzę zabijając się. Fota nie odda rzeczywistości z reszta wstydzę się.

Gość gość
Jak czytam takie pierdoły to mnie aż coś bierze. Od 9 lat zmagam się z chorobą serca wczoraj dowiedziałam się, ze mam białaczkę mam tylko 20 lat i wiele planów, których pewnie nigdy nie zrealizuje.

Gość gość
O co mam się sądzić? Lekarz kazał mi podpisać zgodę, to podpisałem, ale dopiero później przeczytałem na ich stronie, że na konsultacji przedoperacyjnej powinien ze mną rozmawiać anestezjolog i wyjaśnić mi przebieg znieczulenia i czym ono jest.. wtedy bym się nie zgodził. A ze mną gadał laryngolog 15 min kazał podpisać papiery i nara.

Gość gość
Jakie p*****ly. Mi się życie zawaliło i to wszystko jest prawdą a nie urojeniami.. przysięgam na Boga. Wolałbym białaczkę, raka, hiv i wiele więcej byle zobaczyć swoją twarz w lusterku i czucie odzyskać.

Gość gość
Jesteś kretynem. Tyle.

Gość gość
21:47 Dlaczego?

Gość gość
Wszyscy użalający się nad sobą to kretyni. Przyciągają do siebie kłopoty poprzez negatywne myślenie i jest jeszcze gorzej. Po drugie żyjemy po coś lub dla kogoś jeśli jeszcze nie wiesz po co żyjesz i sie tylko użalasz to jesteś kretynem, słabym i głupim. Znajdź sens życia odnajdź w sobie sile w innym wypadku przegrałeś.

Gość gość
Czy źle zrobiłem, że podpisałem ta zgode? Nie wiedziałem co robię.

Gość gość
Dobrze zrobiłeś. Fakt miał z tobą gadać ktoś inny ale to by nie zmieniło nic. Jakbyś sie nie zgodził to po operacji.

Gość gość
Może bym zwiał ze strachu.

Gość gość
Heh wątpię.

Gość gość
a ja byłem kiedyś tam gdzie Ty teraz, a potem poznałem Pana Boga, który wyciągnął mnie z samego dna piekła...potem usunął z mojego życia wszystko co było złe...jestem wolnym szczęśliwym człowiekiem...ciągle myślę, że to sen...walcz i proś Boga na kolanach o pomoc, a potem zobaczysz jaką petardę On potrafi odpalić w życiu człowieka...

Gość gość
Przecież Bóg nie może cofnąć tych zmian. 22:15 Ty watpisz a ja wiem ze by tak było .

Gość gość
Życie to nie bajka.

Gość gość
Tja zdjęcia nie oddadzą uszkodzeń, bo do cholery jasnej to Twoja głowa i Twoje urojenia. Oczy bez wyrazu przeważnie ma człowiek z depresją. Idz do psychiatry/ psychologa i walcz o siebie, zamiast pieprzyć x miesięcy na forum że umrzesz i popełnisz samobójstwo. Zapytaj umierającego ile by dał za chociaż jeden dzień, nawet będąc w najgorszym stanie, nawet najbardziej okropny dzień. Możesz chodzić, możesz się poruszać, nie masz wad poważniejszych, tylko rzekomo z twarzą problemy. Ludzie nóg, rąk nie mają i zdobywają medale na olimpiadach, a Ty się zabijać chcesz...

Gość przerost tresci nad forma
wchodze tu raz na miesiac a ty zakladasz ciagle ten sam temat. jaki to ma sens ? czego oczekujesz ? prawda jest taka ze anonimowych ludzie na forum guzik to obchodzi a ty oczekujesz zainteresowania, kazdy ma swoje problemy im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie. masz kraje gdzie dostepna jest eutanazja skoro nie che ci sie zyc oczywiscie ani nie odradzam ani nie doradzam co masz robic rob co chcesz zrozum tylko ze pisanie bez konca prowadzi do niczego.

Gość przerost tresci nad forma
Zapytaj umierającego ile by dał za chociaż jeden dzień, nawet będąc w najgorszym stanie, nawet najbardziej okropny dzień. Możesz chodzić, możesz się poruszać, nie masz wad poważniejszych, tylko rzekomo z twarzą problemy. Ludzie nóg, rąk nie mają i zdobywają medale na olimpiadach>>>piszesz ztak bo jestes zdrowy/a, syty glodnego nigdy nie zrozumie. nie dla kazdego pocieszeniem jest to ze ktos ma gorzej ciebie to moze pociesza ze ktos nog nie ma a autora wcale bo dla niego jest wazny jego stan a nie to ze inny ma gorzej :O jeden czlowiek bez rak i nog bedzie jezdzil po swieciei motywowal innych ale 99 innych w jego stanie bedzie wolalo umrzec - ludzie sa rozni. to nieprawda ze kazdy odda wszystko za pare dni zycia gdy mysli ze umiera. sa ludzie ktorym w pewnych sytuacjach juz wszystko jedno.

Gość gośćIle jeszcze zalozysz
tematow juz z 10 zalozyl na roznych dzialach sa jego watki

Gość gość
Czekaj cierpliwie, zobaczymy co wyniknie z obecnej sytuacji politycznej na swiecie. :) No i pamietaj, ze wiekszosc sie rozmysla w trakcie. Jakas laska sie powiesila, ale zmienila zdanie i trzymala rekami petle przez 6 godzin, niestety za pozno ja znalezli.