Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiem że on mnie kocha a ja jestem dziwna

Polecane posty

Gość gość

mimo tego nie chcę go, odtrącam go bo wmówiłam sobie że to nieprawda, facet nie może kochać - oni chcą tylko seksu. czasami mam wyrzuty sumienia za to co robię, nawet mi go żal, widząc jak się męczy bo wiem o wszystkim. traktuję go jakby był nikim, wkurza mnie każdy jego gest, słowo choć nie wiem dlaczego. inna kobieta wykorzystałaby sytuację i zrobiła wszystko żeby stworzyć szczęśliwy związek a ja się znęcam nad nim i nad samą sobą.

Gość gość
jesteś typową polską dziewczyną - to ty musisz kochać i być przez partnera traktowana jak ostatnia szmata - wtedy jest ok! bo jak jest normalnie, miłość i szacunek - to dla Polski jest to coś niezrozumiałego, nienormalnego - ot, takie polskie, z/j/e/b/a/n/e, geny i spieprzona psychika

Gość gość
his infernal majesty dziś jestem w podobnej sytuacji. myślę sb "po co mi to" po co mi kolejny związek, bezsensu... Ci co nie modlą się do Boga, modlą się do diabła... x to idź do klasztoru i Jezuskiem się zwiąż spieprzony, katolski łbie

Gość gość
To jest okropne, miałabym może kogoś bliskiego, ale ja nawet nie chcę próbować. martwi mnie to że przez swoją głupotę nie spotkam kogoś kto mnie tak pokocha. skąd we mnie tyle nienawiści do niego. powinnam wykorzystać sytuację, mogłam go owinąć sobie wokół palca ale nie, nie zrobiłam tego. najgorsze jest to że o nim ciągle myśle...

Gość gość
Nie kochasz go to przynajmniej nie bądź prostym betonem i zakończ to. Po co ma się facet męczyć.

Gość gość
tłumaczę sobie " nie, on napewno mnie nie kocha, pewnie mu sie wydaje", "tylko chce mnie przelecieć", " podobam mu się fizycznie, skąd ten pomysł o miłosci, facetom i tak wszystko jedno" kobieta przeciez kocha a facet moze sie jedynie zauroczyć.

Gość gość
Nie daję mu nadziei, mało ze sobą rozmawiamy, zawsze tylko kilka zdnań, jak musimy służbowo, tego nie unikniemy. On się gapi, patrzy mi w oczy, ja czasami też tak zrobię, nic poza tym. Nie mam czego kończyć

Gość gość
his infernal majesty dziś gość 21:48 poszłabym bardzo chętnie ale nie mogę bo mam dzieci i chcę mieć ich jeszcze więcej a nie wymyslili jeszcze czegoś takiego zakonu dla matek... Ci co nie modlą się do Boga, modlą się do diabła... x to oddaj dzieci do domu dziecka a sama zasuwaj do swojego ukochanego Jezuska a tak na marginesie - z kim sobie chcesz robić te następne dzieci? przecież facet od ciebie zwiał, jesteś sama - nie wiesz że seks z facetem, którego nie poślubiłaś w kościele to ciężki grzech? przedstawiciele twojego Jezuska na ziemi nie mówili ci o tym?

Gość chce_byc_lepszy
wydaje mi sie ze zostałas przez kogos zraniona i teraz boisz sie zaangarzowac bo boisz sie ze bedzie tak samo.