Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge zdac prawa jazdy

Polecane posty

Gość gość

Nie moge zdać prawa jazdy :-( we wtorek podchodzę 7 raz :-( jestem załamana.. Sam widok WORDU przyprawia mnie o mdłości! Co robić..

Gość gość
zdawać do skutku a potem wywalic z samochodu 5 i 4 i uwazac na rowyrzystów i pieszych

Gość gość
Gabi co ty

Gość gość
Żadna Gabi

Gość gość
Ja zdalam za 13 razem i świetnie jezdze, a są osoby które zdały za 1 i dalej nie potrafią, uszy do gory

Gość gość
Ja zdałem za pierwszym w piątek trzynastego o trzynastej:).I co z tego że umiesz świetnie jeździć jak ci ktoś wyjedzie przed maskę tak jak to w moim przypadku. Jednej osoby już nie ma na tym świecie a druga ciężko ranna wylądowała w szpitalu.

Gość gość
Ja cie bede wozil za male co nieco :D

Gość gość
dziwne ze zawsze szukaci sobie usprawiedliwienia. ja zdalam za pierwszym razem i jezdze bardzo dobrze 14 lat. phi

Gość gość
Ja bym chciał w zwodzie 20cm a zwisie tyle co mam,czyli 5cm,nie chciałbym dużego w zwisie bo strasznie niewygodne pewnie.

Gość gość
Nie mozesz,bo nawet nie wiesz,ze nie zdaje sie prawa jazdy tylko egzamin na prawo jazdy hihi.

Gość gość
Nie poddawaj się, na pewno w końcu zdasz. Jeżeli jednak znowu się nie uda, to zapisz się na lekcje prawa jazdy do www.manewr.com.pl. Świetnie mnie tam przygotowali do egzaminu i mi udało się zdać od razu. Zapewniają nowe samochody, w ogóle dobre warunki jazdy i profesjonalne, wyrozumiałe i cierpliwe podejście do kursanta. To sprawdzona szkoła , no i nie zdzierają kasy.

Gość gość
Właśnie problem może być w tym, ze masz słabego nauczyciela na kursie. Moja sis też podchodziła kilka razy do egzaminu, nawet z placu nie mogła wyjechać, a jak tylko zmieniła szkołe jeazdy (http://www.alien.szczecin.pl/) to najpierw wyjechała z placu, a później zdała juz na mieście. Więc była zadowolona.