Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejna mi mówi że mogę być tylko kolegą

Polecane posty

Gość gość

No cóż czas dać sobie spokój z kobietami zostają tylko płatne panie z burdeli bo mam 34 lata na karku.

Gość gość
A mnie z kolei nie chcą faceci, którzy choć trochę mnie kręcą (a zmuszać się do typów dla mnie totalnie aseksualnych nie będę). Chyba że na raz. I nie mam alternatywy w postaci burdelu dla pań, gdzie przyjdę kiedy będę chciała, dam stówkę i będę miała godzinę seksu z wybranym przeze mnie przystojniakiem. Może to i dobrze, już sama nie wiem.

Gość gość
dobrzy chłopacy i mężczyźni nie mają powodzenia i kobiet. Kobiety chcą bad boyów, chamów, agresorów, alkoholików, dupków itd. by potem móc robić z siebie ofiary!

Gość gość
Bo się za mało starasz ją rozumieć. Spróbuj ją zaskoczyć raz po raz! Może teraz z czymś wyskocz, o czym maarzyla a ją olales.

Gość gość
znowu facet ma się starać a kobieta olewa heh chłopie inwestuj w prostytutki będziesz mniej cierpiał

Gość gość
Starać się nie mam jak nawet bo nie chce się spotykać... nie będę się narzucał aż taki desperat nie jestem, przyjąłem do wiadomości że mnie nie chce i tak się ta znajomość skończyła...

Gość gość
Nie trafiłeś jeszcze na tą swoją dziewczynę i tyle. Chemia, pożądanie jest b. ważne a ona wobec siebie tego nie czuje. Nie żal się na matkę naturę, że tak jest. Są ludzie, czy tez jest człowiek na których widok miękną nam nogi, serce wali jak oszalałe, podniecamy się, ale nie na innych.

Gość gość
A co temu chłopakowi brakuje, poza włosami. Niczego fizycznie. Nawet bardzo dobrze wygląda.