Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niderlander

Skok w bok

Polecane posty

Gość Niderlander

Kilka razy w życiu skoczyłem sobie jednorazowo w bok... ale co ciekawe, mimo maksymalnego napalenia każdej ze stron, nigdy nie było fajerwerków. Czy macie podobnie, czy jednak skok w bok może być niezapomnianą przygodą ze względu na radość jaką dał.

Gość zenek z benek
Nigdy nie jest dobrze, bo w takich okolicznościach zawsze trafia się na desperatki. Albo są to kobiety samotne pragnące bliskości, albo dziunie zaniedbane przez partnerów. A jeśli dodać do tego zdesperowanego fagasa, to masz przepis na brak sukcesu. tyle w temacie

Gość gość
My mamy seks pozamalzenski tylko to sie odbywa cywilizowanie.Chodzi o wymiane partnerow za gdoda oby par.Jest to wspaniala zabawa.Czasmi robimy ze jak chca tak nas rzna nasi panowie.Wiec czesto wchodza w oba otworki u jednej,gdy wroci forma druga jest brana tylko,ze ostrzej bo trwa dlugo nim dojda drugi raz do wytrysku.

Gość gość
Jak namówiłeś do tego partnerkę? To moje marzenie. moja raz to zrobiła z innym przy mnie, bo myślała że śpię. Ale nie spałem i to było tylko jeden raz. Teraz nawet nie chce o tym rozmawiać.