Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co mi facet powiedział?

Polecane posty

Gość gość
Widac ze facet nieodpowiedzialny

Gość gość
I to by były jego ostatnie miłe wspólne chwile: D

Gość gość
A czemu niby autorka jest worem na sperme? Mamy 21 wiek :o to nie sredniowiecze. Skoro ma z nim zwiazek bez zobowiazan to znaczy ze ona rowniez z tego korzysta. W takim razie kim on jest, skoro ona workiem na sperme? :D

Gość gość
Czytam Wasze komentarze i nie mogę się nadziwić, skąd tyle jadu w innych kobietach. Porażka. Moim zdaniem pan się naczytał o tym, jak to panie łapią na dziecko i stąd to pytanie do Ciebie, a że niefortunnie sformułowane to już inna sprawa...

Gość gość
Skoro jest zwiazek bez zobowiazan jak zreszta miec partnera nie oznacza zadnego bezpieczenstwa to nie mozesz sie dziwic !sama bierzesz odpowiedzialnosc za siebie!po drugie seks z przyjacielem ?kazdy facet bedzie sie probowal wymigac jak widzisz zmien partnera co lubi gumki!

Gość gość
ja bym to nazwała seksem z kochankiem bo tym dla siebie jestesmy,nie jest to zwiazek w perspektywami, ale i nie zwykla przyjazn

Gość gość
Poczytaj sobie dziecko kochane o skutkach ubocznych ktore zaraz od pierwszej tabletki nie wyskakują-mniej ignorancji w sprawie swojego zdrowia a bedzie żyło ci sie lepiej. Mam znajoma która brała nieprzerwanie 6lat tabletki-ma guzy na piersiach i problemy z hormonami i lekarz ktory nie znał jej przebiegu choroby brania tabletek itd powiedział ze ma swoje skutki uboczne na ktore sobie zapracowala. Skoro on nje lubi gumek to pozostaje mu masturbacja z własna ręka albo ewentualnie wsadzenie fjutka miedzy drzwi a futryne i mocne trzaśniecie-powinno załatwić sprawę na cale życie. Rozumiem ze jestes wolnym człowiekiem i ze nie zawsze seks to milosc i związek ale tez bądź rozsądniejsza nie tylko Ty bierz wszystko na siebie ale zrzuć na innych.

Gość gość
Kobieta ma racje dlugoletnie przyjmowanie tabletek antykoncep ma swoje skutki uboczne co nie stety po wielu latach wychodzi oczywiscie lekarz o nich nie mowi ale ty nie na ten temat sie wypowiadasz. Musisz brac tez ryzyko ciazy!jak widzisz facet oczekuje od ciebie wspolpracy a jak to robisz mu to obojetne!wiec co sie dziwic po jego odp on jest tylko kochankiem To ty sie do niego przywiazalas i oczekujesz troche wiecej ?

Gość gość
Bo on na poczatku okreslil zasady spotykania a co bys zrobila gdybyscie wpadli?jaka decyzje bys podjela?

Gość gość
Jakbyśmy wpadli to bym oczywiscie urodziła, bo dla mnie aborcja to jest straszna rzecz, zabić swoje dziecko...ale po tym co on mi powiedział to by pewnie miał ta ciaze albo by nalegał żeby usnąć :O W sumie jestesmy kochankami tylko a nie para no ale w razie czego powinien sie poczuwać do jakiejś odpowiedzialności, a tutaj tak sie poczułam jakby mi powiedział " jak wpadniemy to zostaniesz z tym sama i to bedzie twoj problem nie moj"

Gość gość
A z tabletkami może macie racje... Co prawda biore yasminelle ,a one zawieraja małą ilosc hormonów, ale w sumie to sie tym truję... Skutki jakie odczuwam są wrecz pozytywne bo poprawiła mi sie cera , okres jest mniej dokuczliwy itd, alew sumie faktycznie jest wygodny bo on nie lubi gumek i koniec :O

Gość gość
Kwintesencja podejścia 90% facetów: truj się durna babo chemią, łykaj ohydną sp/ermę, daj sobie wsadzać w kiszkę stolcową ale też spuścić do pochwy, bo ja lubię i chcę i tak ma być, a jakby co to sama zostaniesz z bachorem, bo ch/uj mnie jakiś bachor obchodzi.

Gość gość
faceci to zasrani egoisci

Gość gość
Dziwię się tylko kobietom którym na nich zależy. Oni mają w du/pie kobiety, chodzi im tak naprawdę tylko o ich własną frajdę, o nic więcej.

Gość gość
Jednym słowem baby są głupie i dają się wykorzystywać. Najwyższy czas by otworzyły oczy.

Gość gość
Niestety są głupie. Sama taka przez jakiś czas byłam i zgadzałam się wbrew sobie na różne rzeczy. Jednak poszłam po rozum do głowy i mówię wyraźne "dość!" dogadzaniu chłopu wbrew sobie. I oby mi się nie odmieniło.

Gość gość
nie zgadzaj sie na taka znajomosc, jest tylu facetow, zakoncz to :o

Gość gość
Widzę po moim otoczeniu, 5 dziewczyn biorących regularnie tabletki antykoncepcyjne - wszystkie 5 wpadło. Jedna musiała rzucić studia, drugiej zrobił dziecko kompletny pijak i patol, 3 mężatka, która chciała robić karierę i inne. Najwięcej wpadek nie jest od gum, ale od tabletek. Można mieć wprawę i już w nawyku, ale coś pójdzie nie tak i bum dzidzia na świecie. Kolejna sprawa jak Ty dziewczyno się nie boisz chorób :/ Można stosować i to i to. No ale trzeba utrzymać przy sobie faceta super wrażeniami, no i nie robić mu problemów...

Gość gość
z debilkami nie zadajemy się,lata nam to koło d**y

Gość gość
Dokladnie zostaw go i poszukaj faceta ktory uzywa dobrych gumek,albo poszukaj chlopaka ,fajnego Wiesz jak dlugo organizm bedzie sie regenerowal po tym swinstwie ,po drugie kobiety po odstawieniu nie zachodza szybko w ciaze!