Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznania byłej prostytutki...

Polecane posty

Gość gość

Miałam patologiczne dzieciństwo , ojciec bił i mnie i matke .. był głód . Nie wytrzymałam , uciekłam z domu mając niecale 18 lat . Miałam ostatni rok nauki , nie wiedziałam gdzie bede mieszkać i pare groszy w kieszeni . Chłopak mnie olał . Zostałam bez dachu nad głową . Bardzo chciałam by nie sprawdziły się słowa ojca , że jestem nikim , mąż bedzie mnie bił , bo do niczego się nie nadaje . Mieszkałam u koleżanki . Potem wynajęłam pokój , na nic nie starczało , schudłam 10 kg bo nie miałam co jeśc , wyliczałam kromki chleba byle przeżyć . Niestety dorywcza praca się skończyła. Skończyły się pieniądze , zalegałam 3 miesiące z czynszem . NIe było pracy , przecież kończyłam szkołe. Nie moge pójść gdziekolwiek na 8 h . Znalazłam agencje , mieszkałam tam . Spłaciłam długi , i pracowałam . Brak snu czasem wykańczał , dwie , trzy godziny w niedziele 6 to był luksus . Czasem żałuje , ale nie było innego wyjścia, albo to albo szkoła . Poznałam chłopaka , zakochałam się . Jestem z nim juz długo , rzuciłam to g****o zaraz jak skończyłam szkołe . Wyjechałam poznałam nowych ludzi . Mam nerwice przez dom , dzieciństwo , kilka prób samobójczych . Tutaj gdzie mieszkam , też spaprałam sobie życie . Miałam przyjaciółke , raz się wygadałam , miałam depresje , nie wychodziłam z domu . Ona powiedziala to wszystkim i wyszłam na wyrachowaną suke , która sie puszcza . Nie widzi w tym swojej winy . Namawiała jeszcze mojego chłopaka by ze mna zerwał , bo ja żle wyglądam w jej paczce , może zazdrościła bo urodą nie grzesze. Dlaczego ludzie są tak podli ? Dlaczego tak okropnie traktują takie osoby jak ja? Czy naprawde zasługuje na to , żeby omijac mnie szerokim łukiem i drwić sobie , gdy ona flirtuje z innymi i nie widzi w tym nic złego i ma tone tapety , chodzi w kusych kieckach ? MOże to ze mną jest coś nie tak ...:(

Gość gość
Jakiego najwiekszego a jakiego najmniejszego penisa przyjelas ?

Gość gość
Nie przejmuj się. Jesteś porządną kobietą i zasługujesz ma porządnego mężczyznę. Na pewno znajdziesz kogoś kto Cię pokocha a o przeszłości nie musisz mówić. Weźmiesz ślub w białej sukni, mąż Cie będzie kochał, będziesz matką :) Prostytutka to też człowiek i kobieta jak każda inna. Pozdrawiam.

Gość gość
Faceta mam , dziecko tez ale boli mnie to ze ona wszystko wygadala a teraz zle postrzegaja mnie ludzie:(

Gość gość
Nie przejmuj się , niektóre za darmo d**y dają z przyjemności . To są d***** dopiero . Teraz jesteś panią własnego losu.

Gość gość
Nie przejmuj sie. Duzo mlodych dziewczyn ciagnie druta brzydkim sponsorom, ktorych sperma im smierdzi. Z czasem sie przyzwyczajaja i przekonuja wszystkich, ze kochaja za charakter. Nie jestes gorsza od nich. Przynajmniej nie udajesz nikogo innego

Gość gość
kto bez winy,niech 1 kamien rzuci

Gość gość
nigdy nikomu tego nie mów,po co ,nikt Ci nie pomagał jak spadałaś na dno więc nikomu nie musisz się tłumaczyć

Gość gość
Dno dninie rowne cjyba ktps tu kogos z kimś myli!

Gość gość sisi
Jak mogłaś robić takie rzeczy???trzeba było isć do pracy!.

Gość gość
nie przejmuj się tymi durnymi wypowiedziami. ja cie rozumiem.wiem co to terror i poniżanie prze męża matki,alkoholika ,sadystę,tyrana... nie starczyło mi odwagi by uciec z tego piekła i do dziś w tym siedzę. znajdź prace-łatwo komuś mówic...sama ponad rok szukałam i również przez głowę przechodziły mi myśli żeby znaleźć sponsora. nich nie wypowiadają się osoby które nie miały zjeb....ego dzieciństwa przez osobę która powinna życie za ciebie oddać,w ogień skoczyć !!! a tymczasem sprawił że życie ze mnie uchodzi...

Gość gość
to jeszcze raz ja,jesteś bardzo dzielna. trzymam za Ciebie kciuki. życzę by już nikt więcej w życiu tak Cię nie skrzywdził. pozdrawiam.

Też cie rozumiem. Lepiej nie opowiadaj tego nikomu bo rzadko kto jest w stanie nas zrozumieć gdy niebył w naszej skórze. Poprostu niemając podobnych cieżkich doświadczeń ludzie nie są nawet w stanie odczuwać podobnie do nas choć znajdą sie wyrozumiali ludzie którzy zaakceptują nas takimi jakimi jesteśmy. Jestes wartościową i cenną osobą która załsuguje na szczęście w życiu. niezapominaj o tym. Wszystkiego dobrego, pozdrawiam

Gość gość sisi
Do cholery jasnej..przecież prostytucja to grzech. Jest wiele innych mozliwosci zarobku.

Gość gość
dokładnie ! najlepiej kogoś oceniać,jak się nie ma najmniejszego wyobrażenia co człowiek przeszedł ! nie daj się,tyle już przeżyłaś ! przytulam i pozdrawiam.

Gość gość
Na pewno są faceci którzy zaakceptują Ciebie i Twoją przeszlosc bez problemu,tacy którzy potrafią kochać bez względu na wszystko.