Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeczytajcie o tej matce, jakas idiotka :D

Polecane posty

Gość gość
Hahaha made my day

Gość gość
Patologia :O

Gość gość
czemu idiotka? pewnie gdyby poprosiła kierowcę, żeby się zatrzymał na min. zeby mogła przebrac dziecko na zewnątrz to by ją wysadził i odjechał... to co miala zrobić? moze to był autobus co jedzi co godzinę (nie wiem jak to jest w Bydgoszczy), może to był bilet na jeden przejazd i nie miała drobnych na nowy bilet... jesli ludziom to nie przeszkadzało to powinien byl odpuscić

Gość gość
hahahaha nie wierze w to co czytam

Gość gość
tak, na pewno zapytała wszystkich pasazerow o to czy im nie przeszkadza :D, byli bardzo zadowoleni ze śmierdzącej kupy... popieram kierowcę

Gość gość
aha, czyli nie czytalaś artykułu - gratulacje, wyzwij ja jeszcze od idiotek, bedziesz się mogła poczuć lepsza, chociaż zupełnie bez powodu;)

Gość gość
a kierowca to niby intelektem błysnął? może powinien zawiadomić prokuraturę

Gość gość
to ze powiedziała ze nikomu nie przeszkadzało o niczym nie świadczy, mogła to zmyślić. nie wierze, ze ktoś kto daje dziecku na imię dzenifer jest normalny. i jest idiotka bo to było niebezpieczne, ale widzę, ze mam do czynienia z jakąś nawiedzona, roszczeniowa mamuśka :D

Gość gość
najmodniejsze słowo sezonu - roszczeniowa - slowo wytrych, ale na mnie nie działa, jesli sugerujesz dziewczynie kłamstwo, nienormalnośc na podstawie imienia danego dziecku i że ja jestem nawiedzona to juz wszystko wiadomo - IQ głęboko poniżej setki

Gość gość
k***a a jak meneli obsikani to wam nie przeszkadza albo jak patola chleje piwsko i wymiotuje? ale jak matka przewineła dziecko to afera,idioci

Gość gość
a co miala ta kobieta zrobic ??? kiedys jechalam z niemowlakiem do Polski Dolnoslaskimi Kolejami, z Drezna do Wroclawia. W tych skladach , w toalecie nie ma kawalka miejsca zeby dziecko przebrac ... i co mialam zrtobic w syt, gdyby dziecko, w lecie, zrobiloby kupe ? Trzymac placzacego 3 godziny, bo pasazerowie sa wazniejsi ? Sa rozne sytuacje

Gość gość
Na dole jest komentarz, jak mniemam, jednego z pasażerów, więc chyba jednak dziewczyna ma rację, że nie wszyscy byli zadowoleni. Z resztą kto by był (oprócz kobity wyżej).

Gość gość
nie wiem czy najmodniejsze ale na pewno najbardziej trafne :D

Gość gość
nie bardzo trafne wobec osoby o której nie masz pojęcia:) nie jestem roszczeniow, jestem po prostu wyrozumiala, dla twojej głupoty i prostactwa również:) gdybym nie była już byś nie zyła:)

Gość gość
hahahahaha aha :D :D nie wiem czy smiac sie czy plakac, przynajmniej troche poprawilas mi humor w tej okropnej sesji :) dzieki

Gość gość
"a co miala ta kobieta zrobic ??? kiedys jechalam z niemowlakiem do Polski Dolnoslaskimi Kolejami, z Drezna do Wroclawia. W tych skladach , w toalecie nie ma kawalka miejsca zeby dziecko przebrac ... i co mialam zrtobic w syt, gdyby dziecko, w lecie, zrobiloby kupe ? Trzymac placzacego 3 godziny, bo pasazerowie sa wazniejsi ? Sa rozne sytuacje" W pociągach są specjalne przedziały przeznaczone dla matek z małymi dziećmi, w których jadą tylko one i wtedy przewinięcie dziecka nie przeszkadza innym pasażerom. Tak jak i karmienie piersią.

Gość gość
to napisalas, co wiedzialas sklady sa rozne , akurat ten pociag do dwa wielkie sklady, po srodku jedna toaleta. Bez szans zeby przebrac dziecko w WC, w przedziale, gdziekolwiek.TYylko wysiasc z pociagu i przebrac gdzies.... nie wiadomo gdzie.Pytanie jak dalej kontynuowac podroz ?

Gość gość
no to sie cieszę, że ci się humor poprawił, sesja zapewne rozbierana?

Gość wredny małpiszon
Lata mi to 🖐️

Gość gość
eh, skoda slow jezeli nawet nie wiesz co to sesja

Gość gość
Przecież ta kobieta wygląda jak ostatni brudas i syfiara to co się dziwić ja osobiście mieszkam koło Bydgoszczy mi takie coś się nigdy nie zdarzyło kierowcę jak najbardziej popieram Bo MZK to nie publiczny szalet !!!!! żeby cuchnące gooowno przebierać przy ludziach matkom to już całkiem lużno pod deklem.

Gość gość
bywało się kiedyś na sesjach studenckich, ale to był inny poziom niz twój, dlatego obstawiam rozbieraną w twoim przypadku:)

Gość gość
jeszcze pochwal sie jakich sesjach :d pewnie "humanistka" z ciebie :D dobra koncze bo tymi swoimi ostatnimi komantarzami juz mnie znudzilas i troche sie wyglupilas

Gość gość
mgr inż arch:) sama sie wygłupiłaś, poćwicz jeszcze wychodzenie z twarza z wymiany zdań, na którą nie jesteść dość inteligentna; oraz przestań uzywac słów, których nie rozumiesz, bo świat nie dzieli się na roszczeniowy i nie roszczeniowy, to że nie napadam na ta laskę i próbuję zrozumieć nie znaczy że zrobiłabym tak samo i że tak samo się zachowuję. Po prostu wiele w zyciu znioslam i moge zrozumieć, że dziewczyna wybrnęła z sytuacji jak wybrnęła - z sobie znanych powodów - i ze taka sytuację zniosłabym z godnością i tez stanęłabym w jej obronie.

Gość gość
matka powinna dostać mandat o takiej wysokości, żeby już nigdy nie miała wątpliwości czy wystawianie nagiego dziecka na widok publiczny oraz pokazywanie ludziom g****a jest przyzwoite, kulturalne, logiczne i mądre. Jeśli jest jakiś problem z wyjściem z autobusu i zaczekaniem na następny - radzę przeprowadzkę, najlepiej do USA, imię w końcu już amerykańskie, tak jak pewnie ambicje mamusi.

Gość gość
Można przebrać dyskretnie, tak, że nikt rąbka pupy nie zobaczy zresztą jak nie panujesz nad oczami to może tez jakas recepta by sie przydała? kaze ci sie ktoś gapić? Z zapachem gorzej, ale nie znamy wszystkich okoliczności, gdyby w Polsce kierowcy byli mniej chamscy to prawdopodobnie tak by się dało zrobić. A tak, po prostu się wpisala w ogólna tendencję bycia egoistką.

Gość gość
Mandat bym jej dała za rażące zakłócanie spokoju innym pasażerom 500zł :) Nie znacie tej kobiety przecież to widać po niej że jest kloszard jakich wiele.

Gość gość
hahaha, nie znamy, ale po niej coś tam widać - a ty ją znasz? wiesz co po tobie widać?

Gość gość
Brudne matki i ich brudne dzieci, jakby mi taka zaczęła przebierać obsrane dupsko swojego dziecka w autobusie to bym jej chyba w twarz napluła.