Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miloslawakosak

suplementy diety dla kobiet

Polecane posty

Gość miloslawakosak

Zaczęłam się odchudzać - ćwiczę, biegam, no i jem 5 razy dziennie małe porcje. Mam tylko pytanie do Was - czy stosujecie jakies suplementy diety? Czy są jakies specjalne dla kobiet, czy to wszystjko jedno? Nie wiem, czy mam inwestowac w te specyfiki stad moje pytanie.

Gość Gabriela1986
Po ciąży chciałam szybko stracić na wadze, jak większość z nas trochę mi przybyło tu i ówdzie.. :p Koleżanka poleciła mi kupno jakiegoś dobrego suplementu i systematyczne ćwiczenia przed tv z Chodakowską.. Po wizycie w aptece - Pani poleciła mi therm line fast .. Dwie tabletki dziennie przez miesiąc 2x dziennie 30 min przed posiłkiem, do tego Chodakowska. Po miesiącu takiej katorgi ( bo muszę przyznać, że moja forma była słabiutka.. udało mi się zrzucić ponad 6 kg, ale i moja forma mocno sie poprawiła :)

Osobiście uważam, że jeśli kobieta "ćwiczy" (aktywnie spędza czas) powinna wspomagać się różnymi witaminami i odżywiać swoje ciało zgodnie z zapotrzebowaniem. Muszę zaznaczyć, że ja też jestem osoba która trenuje i odżywia się zdrowo. Mam się dobrze przyjmując dobre suple..

Gość elizzz
mi służą tabletki z żeń szeniem COMPLEXGOLD ŻEŃ SZEŃ COMPLEX... w opakowaniu jest ich trochę a nie kosztują za wiele....no i zawieraja magnez. a teraz jestem na diecie więc potrzebuję takich wspomagaczy!

Gość Małakatarzyna
Mi przy odchudzaniu pomagają tabletki Therm Line fast plus woda niegazowana,rower wieczorami , unikam słodyczy i zgubiłam już 4kg.

Gość blindka
tak znam gold omega complex - na diecie warto wzbogacać się o kwasy omega 3 i 6 bo to też wpływa na nasz apetyt i zdrowie!

Gość Baśka75829
Wyszukałam w Internecie opinii na temat suplementów diety, podaje jedną z wielu stron z których korzystałam http://princi.pl/ i takim sposobem zaczęłam stosowanie suplementów, waga od razu zaczęła spadać, a ja znów odzyskałam motywację, do ćwiczeń. Jest wiele suplementów dla kobiet, green coffee k5, afrykańskie mango, i wiele innych, które są dostępne na polskim rynku

Gość gość
musisz pamiętać, tak jak to napisały dziewczyny wcześniej, że ważna jest również dieta, i ćwiczenia. Poczytaj sobie: http://wiecznaplaneta.pl/ znajdziesz tam informacje na temat suplementów diety i ogólnie o zdrowym odżywianiu.

Gość basianasiłowni
Dokładnie tak! Same suplementy nie dadzą Ci takich efektów. Najlepiej jest połączyć te trzy rzeczy. Wtedy efekt murowany! Ja po zastosowaniu diety, zaczęłam chodzić na siłownię i dodałam do tego suplementy z linii Queen Fit firmy Olimp. Niesamowicie wspomagają mnie w walce na siłowni! Polecam gorąco! :)

Gość felicja290
Jasne same suplementy nie przynoszą efektów tak bardzo zadowalających... Ale ja jem po prostu regularnie i przyjmuję Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudnę 8kg w miesiąc;) myślę,że to bardzo dobry wynik;)

Moim zdaniem opłaca się stosować suplementy diety,pomagają one w odchudzaniu się,ja straciłem 8 kg w krótkim czasie stosując IQacai.

Gość Karolinka093
Ja biegałam i stosowałam suplement diety IQacai,bardzo mi pomógł stracić na wadzę,dzięki niemu w miesiąc straciłam prawie 7 kg :)

Gość gość
Tu znajdziecie coś dla siebie www.suple24.net

Gość gość
Znacie może suplement Iqacai? Właśnie jestem po pierwszym miesiącu stosowania i udało mi się schudnąć 4 kg.

Gość gość
Polecam zakupienie Slimunox, osobiście stosuje od 2 miesięcy i udało mi się schudnąć już 6 kg.