Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fikuum miku jest nudna

Polecane posty

Gość gość

pisze non stop o tym samym, nic ciekawego nie wnosi na to forum.

Gość gość
Ja nie czytam jej tematów.

Gość gość
Bruneci bruneci i tylko bruneci hehe

Gość Heniuś
Przecież każdy normalny człowiek od razu widzi, że to pasztet internetowy. Inne pasztety są chociaż bardziej kreatywne, wymyślą co jakiś czas jakieś kłykciny czy inne urojenia (niektóre są nawet udane, obiektywnie rzecz ujmując), ten pasztet natomiast pierdoli w kółko o tym samym oczywiście np. oskarżając innych, że hejtują z wielu nicków a sam robi dokładnie to samo, haha :) Nie trzeba tu robić wielkiego dochodzenia, gdyż taktyka pasztetów jest dla normalnych ludzi transparentna: z innych nicków obrabiaj innym dupę a broń swojej. Bo taki pasztet to dno moralne, intelektualne, materialne i fizyczne - wystarczy włączyć komputer i dowodów aż nadto. Normalny człowiek po minucie wyjdzie z pomieszczenia gdzie taki pasztet przebywa bo to esencja wszystkiego, co w ludziach negatywne. Pasztety internetowe są jak alkoholicy albo narkomani - nigdy nie przyznają się do swojego "ja" i nie zrobią nic, by się z tego wyrwać - ciągle tylko oskarżają innych, los, wymyślają jakieś wymówki, mają zawsze rację i oszukują same siebie. Normalny człowiek nie tworzy problemów tylko je rozwiązuje a zamiast narzekać - działa. Natomiast nasz pasztet odwrotnie a gdy mu brakuje realnych problemów to je wymyśla. Ktoś z ulicy oczywiście będzie zbity z pantałyku gdy usłyszy "tragicznie wyglądam w tej kiecce ale nie przebiorę się bo [tu pierdyliard wymówek]" - ale to jest właśnie ten fenomen paszteciarstwa, który fascynuje mnie od kiedy znajomy gdy do niego krzyknąłem "Heja, co tam" odpowiedział mi przez SMS :) Kiedyś nawet próbowałem pomóc takim ludziom, zabrać na trening, koncert, wycieczkę, pokazać, że można żyć inaczej, ale to daremne - im nie można pomóc bo bycie pasztetem jest zbyt głęboko zakorzenione w ich naturze. Łatwiej chyba z hery wyjść :)

Gość gość
To pedałka która pracuję dla kafeterii

Gość gość
Też mi się tak wydaje, bo nikt normalny nie pisze w kółko o brunetach.

Gość gość
ciekawe ile oni tu zarabiają

Gość gość
Za pisanie takich głupot, bo mądre, ani ciekawe to to nie jest.

Gość gość
kiedyś pisała w jakimś temacie że na klawiaturę się zarobi Ona jest projektem kafeterii sama się przyznała kiedyś

Gość gość
Więc chejtowanie jej jest wskazane by odeszła od kompa i zabrała się za własne życie :D