Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety mają być oryginalne?

Polecane posty

Gość gość

Czemu faceci, sami często pozbawieni czegoś co stylem można nazwać, narzekają na brak oryginalności w ubiorze kobiet?

Gość gość
też prawda, z jednej strony chcą oryginalności, a z drugiej śmieją się z "wydziwiających" kobiet

bo oni nie chcą oryginalności chcą ładnie ubranej kobiety nie chcą niektórych modnych w danym sezonei rzecyz typu trampki itp (w zależności od gustu danego faceta) i takieog faceta wkurza że wiele kobiet nosi taką modną w sezonie rzecz Natomiast jakby wszystkie ubierałay sie tak samo ale w jego guście, typu każda nosi szplki i mini (albo każda nosi szpilki i elegancką sukinkę - w zalezności od gustu) to byłoby OK.

Gość gość
pewnie masz rację. To trochę pokazuje jak bezmyślni są ci faceci. Zero logiki, wydaje im się, że ktoś chce się im podobać.

Taa oryginalne. Właśnie widać jak chodzą pod rękę z klonami na szpileczkach, w skórzanej kurtce i z włosami ombre :D

Gość gość
no i co z tego? Od kiedy bycie oryginalnym jest takie ważne?

"Taa oryginalne. Właśnie widać jak chodzą pod rękę z klonami na szpileczkach, w skórzanej kurtce i z włosami ombr" Dokładnie :) Pewne trendy im się podobają i wtedy jest ok, inne nie i wtedy stwierdzaja głupia moda i klony. Fakt faktem że w sklepach czasem ciężko kupić coś co by się chciało, bo wszystko szyte jest na jedną modłę (np. ten śmieszny wydłużony tył w stosunku do przodu, zakrywający pupę i wiszący, mi się to cholernie nei podoba, ale nie sposób kupić np. fajnej koszuli czy bluzki bez tego )

Gość gość
no, Deviant, ty akurat możesz się wypowiedzieć bo uwielbiasz krytykować ubiór kobiet :D

Gość gość
najgorsze są buty na koturnie błee jak je kobieta założy.

Gość gość
jedne z moich ulubionych ;)

Gość gość
mnie też bawi to co do charakteru. 'Bądź inna niż wszystkie', bądź nietypowa. Tak jakby każdy facet to był indywidualista i może jeszcze z klasą. Właśnie faceci zadziwiająco często wybierają proste dziewczyny (nie proste, w sensie że prymitywne czy głupie, tylko takie zwyczajne). Ja jestem uznawana za dziwną i mam przeciętne szczęście w miłości, o ostatnich czasach nie wspomniawszy, posucha straszna ;) przyciągnie się tego i owego, ale to nie moje typy zupelnie.

Gość gość
a ja lubię buty na koturnie i kobietki fajnie w nich wyglądają.

Gość gość
Dziwnie też się ubierałam, teraz ubieram się trochę inaczej, elegancko, kobieco, ale miałam wrażenie że już zwyczajniej, jednak nadal zwracam uwagę ludzi ubiorem, z tym że teraz się zachwycają i ciągle dopytują gdzie co kupiłam - kobitki oczywiście :)

Gość gość
a ja z kolei ubieram się "męsko" i też źle :D