Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muffii

Sny

Polecane posty

Przez rok czasu mam bardzo często typowe deja-vu. Coś się dzieje, a mi się w głowie zapala lampka "to już przecież było!". Potem sobie przypominam, że już mi się to śniło. I wszystko bym nazwała czystym przypadkiem, gdyby nie fakt, że tak jest prawie codziennie, a przynajmniej raz w tygodniu. W dodatku raz w roku przez kilka dni budzę się sama z siebie o jednej godzinie. Kiedyś była to 6:44 przez 4 dni, a dwa miesiące temu przez 2 tygodnie budziłam się pierwszej nocy o 2:47, zasypiałam i budziłam się równo godzinę później i tak w kółko, w dodatku byłam po prostu przerażona i poszłam po różaniec, który powinien leżeć na szafce, ale nie mogłam go znaleźć, stwierdziłam, że nie ma opcji bez niego nie idę spać. W końcu go znalazłam i odmówiłam 2 razy, bo byłam tak przerażona i nie mogłam spać, znalazłam chorał gregoriański na yt i leciał mi w tle gdy spałam. Potem budziłam się już tylko o 4:47 codziennie. I w tym miejscu chcę was spytać co o tym sądzicie i jakie dziwne przeżycia związane ze snem macie :)

Gość gość
na twoim miejscu bym chyba sie posrala