Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

melicja4567

Czy to ma jeszcze sens ?

Polecane posty

Witam. Jestem z partnerem juz dwa lata. Wszystko zaczynalo sie miedzy nami jak w bajce. Poznalam go, nastepnego dnia juz zaczelismy chodzic, wiedzialam ze to osoba ktorej nigdy nie opuszcze. Przez te dwa lata jednak zmienily sie nasze charaktery. Ja osiagam wiele sukcesow, a on wrecz przeciwnie. Zaczynam dostrzegac jego wady. Czasami mam wrazenie ze mnie drazni. Raz sie juz rozstalismy, poniewaz pocalowal inna ale byl pijany to coz mu wybaczylam. Teraz jest mi bardzo wierny. Kupuje mi kwiaty itd. Spedzamy kazdy dzien ze soba . Ja jednak nie wiem czy go kocham. Czy to przez to, ze caly dzien ze soba jestesmy ? Czy po prostu on mi sie znudzil.

Gość gość
Tez tak myślałam, ze mi związek nie ma juz sensu, ze chyba go zostawie... Dopóki to on nie zostawił mnie... Nie docenialam tego co mam i szukalam problemów tam gdzie ich nie ma...

Tu mi dałaś do myslenia. Faktycznie, jak sie wkurzy na mnie, nie odbiera i nigdzie go nie ma to czuje taka pustke, ze mi kogos brakuje i wtedy mysle sb ze nie umiem bez niego zyc. Tylko boje sie ze to moze byc przyzwyczajenie. I wlasnie szukam problemow np. ze on mnie zdradza, ze nie ma racji ( pomimo ze ja ma ) , albo po prostu sama juz sb wymyslam problemy...