Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedojrzały 40latek

Polecane posty

Gość gość

U jakiego rodzaju kobiet ma powodzenie taki facet? Też niedojrzałych? A może niedowartościowanych? Może wydawać się ukrytym, nie docenionym skarbem, często jest interesujący, posiada ciekawe hobby - ale z drugiej strony zastanawiające jest (przynajmniej dla mnie), czemu dotąd się nie ożenił, czemu nie planuje dzieci, nie "dorobił" się niczego, nie ma planów na przyszłość... Chciałybyście takiego faceta?

Gość Nowaera
Miałam takiego i nigdy więcej:(

Gość gość
Nowaera, napisz coś więcej. Np. jaki był i czemu z nim byłaś.

Gość Nowaera
Z miłości. No i na początku nie wydawał się niedojrzały. Miał pracę,ciekawe hobby,znajomych,zainteresowania,spokojny,nawet taki bardziej introwertyczny.... Ale po pewnym czasie zaczelomnie dziwić czemu nie planuje przyszłości,zamieszkania razem,małżeństwa,dzieci itd. Okazało się,że o tym nie myśli,może kiedyś ale nie teraz.To kiedyś trwało i trwało i trwało az stwierdził,ze jednak nie wie czy chce tych dzieci i tego małżeństwa że mną,no i to był koniec Tak że nigdy wiecej.To tak w skrócie bo temat stary i nieaktualny.

Gość gość
Ach. No tak, ten też wydaje się spokojny, ma ciekawe zainteresowania. Hm, może tylko ja widzę, że jest niedojrzały...?

Gość Nowaera
A co ci nie pasuje w nim?tzn w jaki sposób jest niedojrzały?

Gość gość
Sama do końca nie wiem... Wydawało mi się dziwne, kiedy opowiadał, że często zmieniał pracę i mieszkanie, bo ciągle mu coś nie pasowało. Moim zdaniem jest niecierpliwy. Wydawał się troszkę niezaradny i infantylny. Często podkreślał, że jest MŁODY. Ma PRZYJACIÓŁ internetowych i kumpli, z którymi miałam wrażenie, że nie gadał o poważnych sprawach - ja takich określam mianem znajomych. Szybko się angażował. Nie pamiętam wszystkiego.

Gość gość
Łatwo szufladkował ludzi i wydawał się być całkowicie w stosunku do nich niewyrozumiały - gejów, osoby słuchające innej muzyki, samotne matki... denerwował mnie tym. Był obrażalski. Nie umiał argumentować. Ale widzę, że ma powodzenie wśród kobiet...

Gość gość
facet uważany jest a niedojrzałego, bo nie spełnia oczekiwań kobiety, czyli nie chce ślubu, dzieci i robić za parobka do końca życia,

Gość Nowaera
Niedobrze to brzmi.Nietolerancją,może zmieniał pracę bo się nie umiał porozumieć że współpracownikami. Jak tak piszesz, o tym krytykowaniu innych ludzi to przychodzi mi na myśl jedno określenie takiej osoby:buc.

Gość Nowaera
Acha,nie patrz czy mapowodzenie u innych kobiet,bo po co ci to.Patrz,czy moglabys s z kimś takim żyć na codzien przez kilkadziesiąt następnych lat.Nie mówiąc już o ewentualnych dzieciach.

Gość gość
Wydaje mi się podejrzane, kiedy ktoś ciągle zmienia pracę i mieszkanie, bo się nie może dogadać z szefem / współpracownikami / współlokatorami. Raz, dwa razy - rozumiem, ale na przykład 7 razy...? Mam wrażenie, że wina może leżeć w nim. Nie ma praktycznie oszczędności, bo potrafi duże sumy wydać na swoje hobby... Nie wyobrażam sobie życia z kimś takim - brak poczucia bezpieczeństwa. Więc zastanawiam się, co kobiety w nim widzą...? To ja jestem dziwna, czy one...?

Gość Nowaera
Nie wiem.Prawdę mówiąc niewiele by mnie obchodziło co kobiety o nim myślą.I to zależy jakie kobiety.Może takim ,które wolą tylko luźne spotkania,wydawanie pieniędzy na wspólne przyjemności,zabawę -takich mozeon pociągać.Kobiety,które marzą o prozaicznych,ale jak widać niełatwo dostępnych w niektórych przypadkach rzeczach(miłość,zaufanie,partnerstwo,dzieci-popularne dom na głowie i pieluchy)- dla nich to żaden partner.

Gość gość
Myślałam, że faceci pod 40 są dojrzalsi.

Gość gość
Baby tylko mysla jakby tu kogos wrobic w pielichy i prace na nia do konca zycia, nie dziwie sie, ze coraz wiecej facetow woli byc samemu

Gość gość
Autorko, jeśli to przeszłość to zapomnij o nim. Jeśli terazniejszosc-coz z opisu nie wydaje się, ze jest to dla Ciebie odpowiedni partner. Małżeństwo to wspólne bycie na dobre i na zle, a jeśli jemu nic nie pasuje to będzie koszmar nie małżeństwo, Tak mi się widzi ze on ma wiele cech egoisty, coś na zasadzie; nie podoba mi się to zabieram swoje zabawki i idę do domu. Nie ma przyjaciół tylko jak piszesz same internetowe i powierzchowne znajomości, prace zmienia co chwile-wyglada na to, ze nie na coraz lepsza Ale dlatego ze ludzie nie mogą z nim wytrzymać bo jest konfluktowy. Nie pasują mu ludzie o innym sposobie bycia niż jego, 40na karku a on żyje jak nastolatek z dnia na dzień. To tyle podsumowania.

Gość gość
Nie, nie, to przeszłość, nie chcę układać życia z nim. Dziękuję za wypowiedzi. Tak pytałam, bo niedawno odezwał się na FB i przypomniał mi i zaczęłam się zastanawiać. Nie mam zbyt dużego doświadczenia z facetami.