Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich chłopczyc

Polecane posty

Gość gość

Co sprawia, że uważacie się za chłopcyce? :)

Gość gość
Praktyczność ponad atrakcyjność dla mężczyzn. Np. plecak zamiast torebki.

Gość gość
a wiesz, że o torbie nawet nie myślałam? Sama noszę plecak zamiast torebki, ale nigdy nie przyszło mi to do głowy :D

Gość gość
Raz czy dwa bezskutecznie próbowałam wyjść z torebką i nigdy już raczej się nie przekonam. Nie znoszę mieć ograniczonych ruchów rąk i nie rozumiem kobiet, bo niekiedy potrafią założyć jeszcze gorsze rzeczy niż ta torebka.

Gość gość
u mnie to zależy od dnia, ale mam dużo "męskich" manieryzmów i zachowań. Noszę obcasy, ale nigdy nie jestem klasycznie kobieca.

Gość gość
piszcie, piszcie

Gość gość
Nie mam nigdy siły wypilowac paznokci. Często wyglądają oblesnie. Do 30 roku życia nie układałam włosów,nie wiedziałam co to grzebien

Gość gość
no nie wiem czy to kwalifikuje się pod chłopcycę czy raczej "nie chce mi się nic"

Nienawidzę biżuterii !! noszę tylko (zawsze, bo nawet nie zdejmuję) różaniec na palcu, do całej reszty muszę się zmuszać. Nie lubię też szpilek, obcasów itp wolę tenisówki albo jakieś inne płaskie obuwie.

Gość gość
W zbyt damskich ciuszkach czuje się jak kretynka, faceci się pluja a koleżanki mówią łał w*****a mnie to

Gość gość
a ja w sumie nie wiem czy można zaliczyć mnie do bycia chłopczycą. Mam bardzo krótkie włosy, tatuaże, lubię proste ubrania...a z drugiej strony uwielbiam biżuterię, buty na obcasie, "babskie" zajęcia (zakupy, plotki ze znajomymi). Więc jak to jest?

Gość gość
Mam ochotę wyciągnąć kalacha kiedy jakieś dziunie mi mówią ze pownnam być bardziej kobiece tak jak one. Lubię wyglądać tak nijako jak się tylko da

Gość gość
Nie myślę tak o sobie na codzień, ale chyba do opisu pasuję, bo wybieram odzież i gadżety pod kątem wygody, nierzadko w dziale męskim bo np. krótkie letnie spodenki są tam spodenkami a nie obcisłymi majtakami odsłaniającymi połowę d**y itp.

Gość gość
Jakbym jeszcze się ubierała super hiper ekstra, to dopiero nie mogłabym się od tych wszystkich napaleńców zboczonych opędzić.

Gość gość
Ja noszę torebkę, bo plecak jest dla mnie mega niewygodny. Musisz go zdjąć, żeby coś wyjąć, chodzisz z takim wielkim garbem na plecach :O Torebkę przerzucam przez ramię i mam wszystko pod ręką. Chłopczyce są chłopczycami, bo są brzydkie. Kobyła w pięknej sukience ładnie wyglądać nie będzie. Lepiej ubrać na siebie jakiś worek, spodnie i dzida.

Gość gość
ja noszę plecak na jednym ramieniu, nie muszę go zdejmować żeby coś wyjąć. I nie zgodzę się, że chłopczyce są brzydkie. Mogę ubrać się w sukienkę i wyglądam ładnie, czasami nawet noszę, po prostu na co dzień wolę zestaw spodnie plus koszulka i kobyłą nie jestem.

Gość goscbd
Gdybym ubierała się z***biście, to Wasi faceci, by się za mną oglądali. Nie chcę Wam robić przykrości ;-)

Gość gość
Ja nie jestem brzydka a ubieram się kobieco naprawde rzadko , mam dość facetow zboczencow. Kiedyś ubralam szpilki i spodnice to mój najlepszy zonaty kolega zaczął się kleic do mnie i był speszony

Gość gość
Dokładnie, gwizdy i zaczepki od razu. Poza tym ludzie się inaczej zachowują

Gość gość
Ja ostatnio widywalem taka chlopczyce jezu masakra ubior jak facet plecak albo torba gimnastyczna pryszcze na mordzie i d***e sero tali po prostu jedna linia prosta zadnego wciecia. Do tego plaskud***e i plasko cycki masakra nigdy wiecej nie chce jej widziec!

Gość gość
Nikt ci nie kazal na nia patrzec

Gość gośćbd
Ja jestem brzydka i byle jak ubrana, a i tak się gapią te samce niewyżyte. W*****a mnie to.

Gość gość
Ja jestem wysoką mam 170 ,wcięcie w tali i,duże cycki 75 C, ładna twarz i maskuje się jak mogę.Nie mam ochoty na strzelających oczko kolegów w pracy poza tym zbyt ładne zwalniają za zakłócanie pracy

Gość gość
Niestety mam taka prace ze musze patrzec na ludzi wiec musialem sie gapic na tego stwora... :/

Gość gośćbd
Te naprawdę ładne i skromne wolą się maskować właśnie. Nie potrzebują nosić d**y na wierzchu, by je zauważono. Nie lubię tego, że faceci bezczelnie się we mnie wpatrują. Nie jestem ładna ani chuda, ale podobno mam coś takiego w sobie, że się gapią natrętnie.

Gość gość
A ja nie mam nic przeciwko krotkim spodniom, nawet tym bardzo krotkim. Nie jestem tez skromna, ale nie bede kobieca na sile