Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Traktuje mnie jak dziwkę czy przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Więc spotykam się z facetem przez kilka miesięcy ok 5, niedlugo bedzie 6. Niestety problem tkwi w tym, ze niby ze soba sypiamy, spotykamy sie, ale jak to czesto u facetow bywa on nie chce sie angazować, nie mowił mi tego, ale widze to po jego zachowaniu. Rozmwaialam z nim kilka razy na ten temat, skutek przynosilo na chwile Facet jest starszy 10 lat Przedwczoraj tez byla taka rozmowa , powiedziałam mu, że chciałabym stworzyć coś na poważnie, a on niby przytaknął, ale szybko zmienił temat, nawiązał do mojego egzaminu na prawo jazdy, że mam go zdać i on mi da na to pieniądze! Chociaz kasy mi nie brakuje... Nie wiem, czy potraktował mnie jak jakas dziwkę co da się jej pieniądze żeby nie żądała jakiegoś zaangazowania z jego strony, czy przesadzam?

Gość gość
nie przesadzasz:D

Gość gość
Bo tak sie zastanawiam czy faktycznie robi to bo chce byc np miły i mi troche pomoc finansowo, czy to wygląda tak jakby mi chciał powiedziec" nie chce sie angazowac, ale masz kase i sie odczep"?

Gość gość
No niestety, wg mnie on traktuje cie jak dziwke, ktorej sie placi za spedzony wspolnie czas. Czy on jest zonaty? Czy spotykacie sie tylko na seks? Zastanow sie, jakie pomiedzy wami sa relacje, bo wg mnie on nie chce rozmawiac o przyszlosc, bo tej wspolnej waszej przyszlosci po prostu nie widzi.

Gość gość
Niestety problem tkwi w tym, ze niby ze soba sypiamy, spotykamy sie, ale jak to czesto u facetow bywa on nie chce sie angazować x Puściłaś się a z taką nie chcemy się angażować! Nie obwiniaj mężczyzn bo my jesteśmy w porządku to Ty sypiasz nie będąc w zasadzie w związku. Seks nie oznacza związku! Wy wyzwolone kobiety myślicie, że możecie tak samo jak źli faceci się puszczać bez zobowiązań tylko, że nam mężczyznom puszczalstwo u kobiet przeszkadza a wam kobietom puszczalstwo mężczyzn imponuje.

Gość gość
Weźcie dziewczynie nie wmawiajcie.. Po pierwsze On powiedział '' NA TO '' a nie '' ZA TO '' tępe zazdrosne babsztyle. Po drugie tak naprawe to g****o mozemy wiedzieć, bo nie jesteśmy autorką.

Gość gość
Tylko ze mnie sie samej wydaje,ze mnie tak potraktowal bo to wygladalo tak, ze zaczelam ten temat, on cos tam przytaknal, a nastepnie mi przerwal i zaczal temat tego mojego prawa jazdy i ze da mi na to pieniadze, nastepnego dnia tez tym wspomnial. Tzn z jednej strony fajnie, kasa by sie przydala, choc w razie czego mysle, ze moi rodzice by mi dali te pieniadze, ale poczulam sie trcohe jak d****** pytam obiektywnie czy przesadzam czy nie, najgorsza prawda jest lepsza od klamstwa w koncu i od zludzen... Wczesniej tez mi proponował kase , mowil ze jesli mi bedzie brakowalo to zebym mowila. Nie zarabiam wiele bo 1300 zł, ale jeszcze moja mama mi nieraz cos dorzuci na ciuchy itd wiec n ie jest zle

Gość gość
kurwa, ja pierdolę, ale te laski teraz są głupie. pół roku cię dyma, a ty nie wiesz, czy jesteście razem? jestes jego lalą do pukania i tyle.

Gość gość
gość dziś k**wa, ja pie**olę, ale te laski teraz są głupie. pół roku cię dyma, a ty nie wiesz, czy jesteście razem? jestes jego lalą do pukania i tyle. x A potem jedna z drugą oczekują porządnego mężczyznę:P Porządni mężczyźni szukają żono poza Polską najczęściej na Ukrainie.

Gość gość
Na ukrainskiej autostradzie? No tez mozna szukac :D

Gość gość
Ukrainskie "dziewice" czesto maja hiva. Wiec powodzenia hahaha.

Gość gość
czy ten facet ma może na imię Marcin? :(