Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina klumczyk

pampersy u 7 latka

Polecane posty

Gość alina klumczyk

Hejka syn mojej koleżanki ma 7i pół roku i nadal nosi pampersy na noc ale i np na. Wyjścia na zakupy gdy jedzie samochodem jak jedzie do babci tez !!moja koleżanka to równierz moja sasiadka i kiedy wczoraj poszłam do niej pożyczyć sól i zapukałam do dzwi odp prosze no to weszłam a ona siedziała i karmiła go mlekiem z butelki na kolanach a obok leżał smok!!!!! usiadłam koło niej i zaczeliśmy gadke...... wkoncu ona poszła go położyć a i niewspomniałam on spi w łóżeczku !!!!!!!Powiedzcie co o tym myślicie pomóżcie

Gość gość
Ze to prowo

Gość gość
Jaja sobie robisz? Jeśli to co piszesz jest prawdą to matka zrobi z dziecka nieporadna kalekę, to się nadaje do leczenia...dziecko ma 7 lat, to już wiek, kiedy wkracza się w samodzielność, przecież on chodzi do szkoły prawda? To wiek, gdzie dziecko wraca samo do domu ze szkoły z kluczem na szyi, a nie biega w pieluszce i jest karmiony w butelce...Z tą kobitą ktoś powinien porozmawiać, bo inaczej będzie miała swojego synusia w domu po jego 30, 40...50 itd.

Gość gość
Hejka od czasu śmierci mojego taty może powiem odrazu pewnego dnia mama umyła moją 7letnią siostre i kazała jej isc do pokoju (mamy razem pokój)i sie polażyc no to ona przyszła i sie polozyla a niedługo przyszła do pokoju mama z pampersem w ręce i butelką herbaty ja takie oczy oco chodzi a ona do mojej siostry ze od teraz bedzie jej małą córeczką chciała jej nałozyc pampersa a ona sie sprzeciwiała po wielu zmaganiach uległa mama nałożyła jej pampersa i zaczeła karmic ją herbatą a następnie dała jej smoka i wzieła na ręce a mi kazała wziąść jej najlepszego pluszaka i isc za nimi doszlismy do pokoju mama gdzie stało łóżeczko spacerówka i krzeselko do karmienia mama włożyła ją do łożeczka i mowila ze od teraz bedzie tu spac i ze ma sie zachowywac jak małe dziecko trwa to juz tydzien

Gość gość
Hej mam problem z moja 9 letnią córką ! Problem polega na tym ze eliza od tygodnia moczy sie w noca i czasami w dzien a jak pytam sie dlaczego tak zrobila muwi ze niechce jej sie isc do lazienki i chce bym nakladala jej na noc pampersy i po szkole jak oglonda telewizie lub sie sama bawi!! niewiem czy mam jej nakladac przez jakis czas i znudzi jej sie to??