Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 lat mlodszy facet

Polecane posty

Gość gość

1. Czy ktoras z Pan ma 9 lat mlodszego meza? Jak zareagowali jego rodzice? 2. Jak Panie by zareagowaly na synowa o 9 lat starsza od syna?

Gość gość
mam faceta 20 lat starszego i się tego nie wstydzę :)

Gość gość
Pytalam o mlodszego, nie o starszego. Inaczej sa traktowane zwiazki, gdzie starsza jest kobieta, inaczej, gdzie facet. A jak zareagowali Twoi rodzice?

Gość gość
Rodzice byli ogólnie przeciwni, że ich córka która ma 20 lat ma faceta który ma 40 lat. Ale poznali się na nim i jest okej. Mówią, że w końcu to nasze życie i ważne że jesteśmy szczęśliwi, że nie jest alkoholikiem, że się o mnie troszczy itp.

Gość gość
To dobrze :) tez na to licze

Gość gość
A mogę wiedzieć ile Ty masz lat a ile on? :)

Gość gość
Ja 36, on 27...

Gość gość
Myślę, że nie jest źle :) Przecież on mając 27 lat powinien już sam o sobie decydować i w razie gdyby jego rodzina się sprzeciwiła temu związkowi to powinien jednak go bronić tak jak zrobił to mój facet. Myślę, że będzie okej tak więc nie martw się i myśl pozytywnie. Powtórzę się ale chyba ważne jest to, że się kochacie itp. a nie jakieś liczby, prawda? :)

Gość gość
Trochę się boję, bo jeszcze nie byłam w takiej sytuacji, poza tym zawsze uważałam, że powyżej 5 lat to naprawdę duża różnica wieku... choć prawdę mówiąc on wygląda starzej :P

Gość gość
Wmawiaj sobie tak dalej, baba 36 lat to już stara jest :D

Gość gość
Ja też wcześniej nie byłam w takiej sytuacji. I powiem Ci szczerze, że oboje jesteśmy zdziwieni, że coś nas połączyło :) Owszem było trochę problemów np. w sklepie wstydziłam się go pocałować itp bo bałam się reakcji innych itp. Ale doszłam w końcu do wniosku, że właśnie trzeba pokazywać innym, że miłość nie zna wieku tak więc można być szczęśliwym pomimo różnicy :) A co do tych 5 lat o których wspominasz to miałam podobnie ale teraz po pewnym czasie uważam, że to głupota :) Trzymam kciuki za Was i pamiętaj, żeby się nie poddawać - wiadomo problemy będą ale chyba warto przeboleć je i cieszyć się życiem z ukochaną osobą :)

Gość gość
Tak, jestem już starą babą. No i co z tego?

Gość gość
daj sobie spokoj mam 2 synow i nie wyobrażam sobie by przyprowadzil tak stara babe sory za szczerość ale taka jest prawda młody do młodej aman

Gość gość
dzieci chcesz mu urodzić z dounem

Gość gość
dounem? :D

Gość gość
dounem xDDDD O k***a kobietko.. do nauki!

Gość gość
Nie, zdrowe chce mu urodzic.

Gość gość
Teraz jest fajnie ale pomyśl co będzie za 5-10 lat? Dlatego pisałem że jesteś już starą babą. On będzie miał 35 lat a Ty będziesz zbliżała się do 50 tki . Ani nie będziesz miała już tyle energii ani urody ani jędrnego ciała.

Gość gość
Z poprzednimi facetami bylam 5 i 10 lat i obaj mnie zdradzili, a obydwaj byli starsi, wiec co za roznica? A moze on akurat okaze sie facetem, ktory umie kochac kobiete, nawet jesli troche zbrzydnie? Jak on bedzie mial 35, to ja bede miala blizej 40tki, niz 50-tki. Moze nie bede miala juz tyle energii, co teraz, ale obecnie mam jej wiecej, niz on i wiecej niz mlodsze dziewczyny. Oboje moi rodzice wygladaja duzo mlodziej, podobnie starszy brat - kto wie, co bedzie? To moja jedyna szansa na zalozenie rodziny i facet wydaje sie byc bardziej dojrzaly niz poprzednicy. Nie pytalam o to, czy mam z nim byc, a o reakcje rodziny...

Gość gość
Rodzina z nim nie będzie mieszkała i sypiała, ani też Twoi znajomi, jeśli uważasz że dotrzymasz mu kroku nie ma się co zastanawiać. Grozi Ci jedynie to zostawi Cię dla młodszej.

Gość gość
kurcze mam podobny dylemat,mam 33 lata a chłopak 27,stracił dla mnie głowę .... on nie widzi żadnego problemu żeby ze mną być. problem jest ze mną...bo co ludzie powiedzą,a jego rodzice ? :-(