Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym porządnie przelizać prostytutkę

Polecane posty

Gość gość

Wziąć 18tę, max 20tkę na noc i porządnie przelizać, ale z drugiej strony to prostytutka i nie wiem czy bym się nie brzydził. Ktoś z Was ma z nimi doświadczenia? Liżecie je?

Gość gość
a po co ją lizać. jej i tak nie podniecisz aż tak choćbyś chciał. baba jak nie chce to jej wół nie przer**** tak żeby miała orgazm.

Gość gość
ja zawsze sie chce całować z prostyutkami, brakuje mi tego w seksie. Tak tylko żeby włożyć to nie jest to.

Gość gość
Pytanie kieruje do normalnych facetów, nie chorych psychicznie starych panien.

Gość gość
Ja mam studentkę która uprawia sex tylko ze mną w zamian za małą pensję. To bardziej higieniczne i sama słodycz. Taką sobie znajdź.

Gość gość
"studentkę która uprawia sex tylko ze mną" :D :D :D moja kolezanka ma 3 takich sponsorow i kazdy mysli ze jest jedyny najlepsze ze oprocz nich ma stalego chlopaka, ktory pracuje zagranica i nawet sie nie domysla

Gość gość
Ona uprawia sex tylko ze mną. Znam ją, pomogłem jej wydostać się z małej wsi. A gdyby znalazła sobie faceta to wezmę inną. Jaki to problem?

Gość gość
Ja się całowałem z prostytutką w końcu prostytutka też kobieta. A czy czułem obrzydzenie? - Nie, bo inaczej musiałbym zostać pedofilem. Przecież dziś kobiety tracą dziewictwo zaraz po skończeniu 15 roku życia to gdzie i jak szukać dziewicy (jakby to był warunek)???? Dziewice to dziś tylko nieletnie są. Prostytutka raczej nie powinna Tobie odmówić. Ja nie raz całą godzinę pieszczę i dogadzam prostytutce. Jestem romantycznym mężczyzną i sprawia mi przyjemność gdy widzę zadowolenie na twarzy kobiety. Mój pierwszy raz miałem z prostytutką i z tą samą spotykam się od 6 lat i tylko z nią. Znamy się lepiej niż nie jedno małżeństwo. Seks jest przyjemnością dla nas oboje. Pozdrawiam.