Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serwis komputerowy, pomocy

Polecane posty

Gość olena

ja mam męża komputerowca, więc nie musze się martwić o nic 🙂

Gość Krajanowska Ewa

Nie mam nikogo w rodzinie kto się zna na komputerach więc chcąc nie chcąc musiałam oddać komputer do serwisuerp-system.pl byłam mile zaskoczona nie zawiodłam się , komputer na drugi dzień do odbioru.

Gość Ozzy

Ja też bardzo szybko odebrałem komputer z krakowskiej firmy PC Craft. Już myślałem, że padł na amen, ale udało im się przywrócić go do życia 🙂 i to jeszcze mają całkiem rozsądne ceny. Świetni spece, warto ich sobie zapamiętać. Są z Nowej Huty.

Gość legolas

Z Wrocławia z kolei sprawdzi sie wam firma Joker. Mają bardzo korzystne ceny i są terminowi, naprawiałem juz u nich laptopa i komputer stacjonarny i za każdym razem szybko i sprawnie im to poszło, także  z mojej strony 100 % zadowolenia.

Gość Joanna

Dobry serwis komputerowy w firmie Informatronik, polecam.  

Ja polecam serwisnasms.pl naprawiałam u nich komputer naprawdę zadowolona jestem , działa już nie lubię nowych komputerów więc reasumuje ten ile mogę.

Ja polecam serwisnasms.pl naprawiałam u nich komputer naprawdę zadowolona jestem , działa już nie lubię nowych komputerów więc reasumuje ten ile mogę.

Dnia 27.03.2020 o 16:33, Kasiaxdxd napisał:

Polecam serwisnasms.pl rzetelna firma polecam serdecznie.

Również polecam serwisnasms firma I&B

Dnia 30.11.2020 o 22:23, ErykaB napisał:

I&B Computer - NIEZAWODNI!!

To prawda, a co do reszty ludzi, którzy poszukują takich fachowców, to pamiętajcie, że niestety można się naciąć, a firma I&B Computer jest sprawdzona przeze mnie i koleżankę Erykę. 

Słuchajcie, ja mam problem ze swoim kompem. Próbowałam go dziś odpalić i nic.. nie da się. Możecie polecić mi sprawdzony serwis? W sieci udało mi się znaleźć dobre opinie o https://slserwis.pl/ Może ktoś z was, korzystał z usług tej firmy i może wypowiedzieć się nieco szerzej na ten temat? Zależy mi na tym, aby mój sprzęt trafił w dobre ręce.