Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce byc szczesliwa

Polecane posty

Gość gość
ty wcale nie chcesz byc szczesliwa :( siedz sobie w tym nieszczesciu bo i tak nic nie zmienisz, bo nie chcesz zmienic

Gość gość
Mowi ze jest taki przeze mnie?! A ja poprostu czasami rzadzam rozmowy a go to meczy I odbiera za atak

Gość gość
Musze znalesc lepsza prace zeby sama sie utrzymac w drogim miescie. Moze juz dawno bym go w d**e kopnela jak bym miala gdzie isc.

Gość gość
Ja nie mam niczego i nikogo, prócz syna i właśnie składam wniosek o separację. Mam dość.

Gość gość
Ja też jestem w gównianym związku, gdzie facet ciągle mnie poniża i wyzywa od suk i szmat. Jestem już wycieńczona kłótniami z nim...też myślę o odejściu od niego. Nie czuję z jego strony żadnego wsparcia, kontroluje mnie na każdym kroku, albo stawia mi jakieś zarzuty z d**y wzięte, że coś zrobiłam, ciągle wpycha mnie w poczucie winy. Jest mi często tak źle, że jak jego nie ma, to ryczę do ściany...

Gość gość
A moj wogole nie jest o mnie zazdrosny nawet jak jakis facet spyta mnie o numer tel. I mu o tym powiem.nawet zazdrosc wstydzi sie pokazac zebym sobie jeszcze nie pomyslala ze mu zalezy. Zle mi z tym. Jestem ladna zgrabna ale ptzez nuego samoocena spadla. Autorka

Gość gość
Do 21:25 gdzie pojdziesz? Masz gdzie? Masz prace? Jaki Twoj maz jest ???

Gość gość
Do 21:25 gdzie pojdziesz? Masz gdzie? Masz prace? Jaki Twoj maz jest ???