Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedynym atrybutem kobiety jest jej wygląd

Polecane posty

Gość gość

bez tego kobieta , nie miała by szansy , zaistnieć w życiu jakiegokolwiek mężczyzny

Gość gość
jedynym atrybutem faceta jest gruby portfel, bez niego nie mieliby szansy zaistnieć w życiu jakiejkolwiek dziewczyny.:D

Gość gość
faceci wszystko zrobia dla pieknej kobiety.

Gość gość
Uroda kobiet szybki mija, a gruby portfel faceta staje sie coraz grubszy.

Gość gość
Uroda kobiet przemija, a portfel faceta robi się coraz cieńszy z wiadomych przyczyn...:D

Gość gość
Jest jeszcze sexapeal. Slyszales kiedys o czyms takim?

Gość gość
a co jest atrybutem prawika?

Gość gość
spytaj mamy

Gość gość
Sexapeal u Polki? Takie rzeczy tylko w latach międzywojennych. No i kilka aktorek znanych z lat 80tych.

Gość te verde
Masz racje, nawet mnie ciezko sobie wyobrazic kobiete bez wygladu.

Gość gość
gość dziś a co jest atrybutem prawika? x Jak kobieta poprawia sobie samopoczucie? Wyzywa prawiczków i to tylko bo nie uprawiali seksu :P

Gość Heniuś
"faceci wszystko zrobia dla pieknej kobiety" - chyba zdesperowane cioty jakieś. Nic mnie tak nigdy mocno nie wkurwiało jak dziunie, które myślały, że im się wszystko kurwa należy z racji posiadania dodatkowego otworu. Ma się im więcej wybaczać a mniej wymagać bo one takie piękne? Bzdura! Uroda dziewczyn może i robiła na mnie wrażenie jak miałem 15 lat i dopiero poznawałem świat, dzisiaj co mi po pięknotce jak ona w głowie ani w portfelu nic nie ma? Wpierdolę ją do gabloty i będę podziwiał jak jakiś pieprzony eksponat? Poza tym uroda jest rzeczą szybko tracącą na wartości i normalny facet takiego towaru nie kupi, tylko weźmie w leasing :) Te, które liczą tylko na wygląd nieraz przejadą się na tym - ale wiadomo, że baby idą na łatwiznę, wystarczy błysnąć dupą czy cyckami i już banda frajerów wyjmuje swoje portfele.

Gość dość ładna ale nie w typie
No niestety, w dodatku wymaga się praktycznie perfekcji i byle defekt urasta do rangi wielkiego problemu utrudniającego "pokochanie" danej kobiety. Ja generalnie jestem nie w typie i już nie chce mi się z tym walczyć.

Gość gość
jak sie facet zakocha to robi wszystko.

Gość gość
nie da rady zakochać się w samym wyglądzie

Gość gość
Dzisiejsze kobiety w dużej części nie mają osobowości. A wygląd jest jedynym ich atutem. Dzisiejsze kobiety są nawet bardzo ładne ale puste i przede wszystkim sztuczne nie tylko z wyglądu ale i zachowania. Mężczyźni nie są lepsi ale my chociaż nie udajemy i potrafimy się przyznać. Kobiety idą w zaparte oszukując przede wszystkim same siebie.

Gość gość
Nie jedynym choc to bardzo duzo. Wyglądem można przyciagnać, a potem charakterem zatrzymac. Są puste, piekne idiotki bez charakteru i wlasnego zdania i takie sa dobre, ale na chwile, a na dluzej oprocz wygladu musi byc to cos

Gość gość
Kobiety często sa zabawne, mądre i znają sie na wielu rzeczach, potrafią sobie poradzić z wieloma rzeczami i to chyba boli bardzo facetów. Wygląd...szczerze jakos nie sadze zeby to bylo najważniejsze. Znam dziewczyny które sa naprawde duże badz niezbyt piękne ale są mądre, fajnie ubrane i zadbane i przyciągają mężczyzn bardziej niż te puste lalki. Często facaet najpierw wid******obiecie partnera do rozmów a później zauwaza ze ta koleżanka ma jednak ciało i fajnie wyglada

Gość gość
używasz słów których znaczenia nie znasz....więc to raczej nie świadczy o Twojej inteligencji