Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy przesadzam ?

Polecane posty

Gość gość

Od pół roku pracuje w hotelu w Niemczech. Moją kierowniczką jest ruska. Nie wiem czy to dużo wspólnego ma z tym co chce napisać. Od kad zaczęła tam pracować nie mogę się porozumiec z babką z która tam pracuje bo "wiadro nie stoi tam gdzie trzeba" ogólnie babka pracuje tam już parę lat więc ma swoje schematy. Ok ale nie musi się wydzierać. Już parę takich sytuacji było. Parę razy przychodziłam przybita tym do domu bo języka mało znam poza tym starsza osoba to glupio pyskować ale ostatnio przesadziła. Zaczęła się wydzierać że niby nic nie robię a jak zaczęłam to wyleciała żebym zostawiła bo to jej praca nie moją. (A niby jej praca taka sama jak moja, tak zawsze mnie upominał) kazała mi iść do domu ale nie bo to nie od niej zależy. Po kilku dniach przyszła kierowniczka skarżąc się na mnie że niby nie robię to co trzeba . niby nie wyszło to od osoby z która pracuje. Ok. Przelknelam to bo taka już jestem. Ale jestem też słabą psychicznie. Byłam już w domu i postanowiła wziąć zwolnienie chorobowe na pięć dni. Po zwolnieniu poszlam do pracy spodziewając się najgorszego ale o dziwo było wszystko ok. Do dzisiaj. W planie miałam wolne. Dzisiaj i jutro. Dzwoni do mnie rano kierowniczka z wyrzutem ze skoro miałam zwolnienie to nie powinnam mieć wolnego i że jutro mam normalnie ddo pracy. Chociaż w planie żadnych zmian. (Ja jak to ka"no dobrze") sama jesteM na siebie zła że nie umiem się postawić jakoś. Mówię że mam wolne przecież a ta że dobra śpij ale jutro do pracy i to z takim wyrzutem. Nie raz widziałam nienawiść w jej oczach ale dało się aż usłyszeć. Za pół godziny napisała że jutro mam wolne :| już pisałam wypowiedzenie kiedy mój chłopak powiedział że jestem nie poważną :| co robić ? Ja psychicznie nie wytrzymuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować