Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black_north

Co robić?

Polecane posty

Gość Black_north

Witam wszystkich. Mam 19 lat, wczoraj byłem na spotkaniu w związku z wyjazdem do pracy sezonowej do Holandii. Chcę uwolnić się w końcu od 'kochanej' rodzinki. Nie ważne. Te pieniądze pozwoliłyby mi na spełnienie swoich marzeń i realizacji planów życiowych. Ale okazało się iż na wyjazd potrzebne jest aż 1000zł. Mam na to tydzień. Co poradzicie zrobić? A innych ofert naprawdę nie mogę szukać. Ani na miejscu ani zagranicą, bo jest bardzo ciężko. A ten wyjazd spadł jak gwiazdka z nieba. Pomóżcie, proszę Was.. Żyje w ciągłej depresji i strachem przed kolejnym dniem, a dzięki tej pracy uwolniłbym się w końcu. O tym już nie będę zaczynał.. Pomocy, proszę :(

Gość gość
wyczuwam przekręt poszukaj sobie roboty w Polsce

Gość OnyxOna
Czytam i zastanawiam się co oznacza sformułowanie "jest ciężko" ? Nie możesz znaleźć pracy ? Czy warunki które Ci oferują nie są satysfakcjonujące ? Prawda jest taka, że pracę tu na miejsc znaleźć można-oczywiście porównując zarobki Polskie i te z innych krajów - przepaść jednak - nie wszystko złoto co się świeci. Wyjazd powinien być ostatecznością, zrywając deski z podłogi wtedy ok-ale nie w momencie kiedy problemem jest konflikt rodzinny. Poza tym tu nawet jeśli powinie Ci się noga zawsze jesteś w kraju wśród swoich a tam ? Znasz kogoś ? Możesz na kogoś liczyć ?

Gość Calzino
wczoraj masturbowałam się ogórkiem który potem zobaczyłam w sałatce od męża,aż sie zarzygałam rzygi były na całym laptopie i narzygałam na niego

Gość gość
zawsze czytaj opinie, pilnuj sie bardzo . Holandia to najwieksi oszusci . Powodzenia