Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu kobiety w zwiazkach z mlodszym partnerem?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ja miłość czuje i on tez ,to ,ze Ty tego nie czujesz to nie moja sprawa. Rutyna ???? My mamy spokojne życie i tyle, nie każdy lubi to samo.

Gość gość
nie jestem kobietą ale 19 letnim chłopakiem, zakochanym w 35 letniej sąsiadce, ciągle do niej zagaduje, szukam kontaktu, zerkam na nią dyskretnie, wieczorami gdy leże w łóżku wyobrażam sobie że się kochamy, ale nie o tym chciałem, do tej pory myślałem że nie mam szans, że nawet na mnie nie spojrzy, na takiego gówniarza, ale widze że zdarzają się takie związki, myślicie że warto spróbować? jak to zrobić? przecież nie podejde i nie powiem KOCHAM CIE , pomóżcie

Gość gość
Pewnie jego mamusia też dostawia rogi slubnemu, jeśli podoba jej sie taka relacja :)

Gość gość
Mógłbyś sobie darować ublizanie kobiecie, której na oczy nie widziałeś ani nie znasz. Jego mama jest bardzo mądrą, uczciwą kobietą i wierną żoną i tobie daleko do niej. A ja jestem stanu wolnego i nikogo nie zdradzam.

Gość tearose
Miałam założyć podobny temat, gdyż właśnie zastanawiam się nad związkiem z młodszym facetem. Pozdrawiam

Gość gość
dużo młodszy facet to tylko do seksu, nie łudźcie się i nie róbcie sobie nadziei

Gość gość
gość 2015.06.29 dużo młodszy facet to tylko do seksu, nie łudźcie się i nie róbcie sobie nadziei xxx Nie tylko do seksu no chyba ,ze ty lubisz tylko do seksu. Moj młody mnie kocha , okazje mi to codziennie. Wiem zaraz odezwa się glosy ,ze to tylko pożądanie a ja wmawiam sobie uczucie . Nic sobie nie wmawiam , ciesze się , ze mam naprawdę fajnego faceta , który po mimo dużej różnicy wieku jest we mnie zakochany. Fascynacja , pożądanie nie trwają tak długo , my już jesteśmy ponad rok ze sobą a niedługo razem zamieszkamy , choć już teraz prawie codziennie jesteśmy razem.

Gość gość
ja mam 63 lata a mój facet 17 lat. od roku jesteśmy w poważnym związku seks mam wyśmienity nie mogę narzekać. Prawdziwy z niego mężczyzna! To normalne, że kobieta w moim wieku ma młodszego partnera choć innym się to nie podoba.

Gość gość
haha niezłe prowo ;) ale jak tylko do seksu ten młody to długo go nie utrzymasz przy sobie ;)

Gość gość
Baby mysla tylko jednym organem i to wcale nie jest mozg.

Gość gość
"Rozumiecie, problem polega na tym, źe Bóg dał mi mózg i penisa, lecz krwi tylko tyle, żeby zasilać jedno." Robin Williams