Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet zmienia sie

Polecane posty

Gość gość

Mój facet się zmienia. Kiedyś był miły, praca mu się podobała itp. Ostatnio zaczął na nią narzekać, na ludzi, był dla mnie pierwszy raz niemiły( on uważa że nie był, tylko sobie zazatrowal). Zmienia się jego charakter na gorsze. Powiedziałam mu ze musze się zastanowić, w przyszłym roku bierzemy ślub. Nie chce być w związku z kimś takim. Ale ogólnie jest kochany, czuły, traktuje mnie z szacunkiem

Gość gość
Po prostu jest zestresowany pracom to przecież jest nomalne i zdarza się każdemu, nie powinien w prawdzie wyładowywać się na tobie ale jak widzisz, że twój facet wraca z pracy w złym nastroju to trzeba zrobić wszystko żeby go odstresować

Gość gość
Autorko odzwij się,chętnie porozmawiam o tej sytuacji

Gość gość
Ja tez chetnie z Toba porozmawiam. Moj sie bardzo zmienil

Gość gość
A co się stało, że się znienił? I jak się to objawia ta jego zmiana?

Gość gość
Juz sie tak nie stara. Nie ma dla mnie tyle czasu. Kocha, wiem to ale jest inny. Duzo gra. Nie wiem jak go od tego odciagnac. Jest zazdrosny. Zawsze byl. Ale teraz jest bardziej. Nie wiem sama.

Gość gość
Ile czasu jesteście razem? A jak to się nie stara czasem facet tego nie widzi albo zaczyna starać sie na swój sposób. To że nie ma dla ciebie czasu to nic dobrego ale z drugiej strony związek nie polega na tym żeby być ze sobą 24 na dobę. Mieszkacie razem?