Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszukani przez Pewna jestem

Polecane posty

Gość gość

czas na rozliczenie wszystkich kłamstw tej kobiety,niech wszyscy okłamani wezmą odwet i napiszą wszystko co o niej widzą

Gość gość
ona mówi tylko prawdę jak się pomyli;D zakłamana lafirynda

Gość gość
a mnie nie oszukala obiecała chlapanie cippą i było dzięki Pewna i do usłyszenia

Gość gość
ty autorko tematu jesteś chora psychicznie zawistna i p******a do kwadratu.

Gość gość sisi
Jak ona ma na imię?

Gość gość sisi
Ja mysle ze to pisze jakiś niedorobiony i zakompleksiony facet.Tylko faceci potrafią sie w ten sposob mscić. sie za odrzucenie.Fuj aż mnie mdli j a k czytam ten rynsztokowy język.Ludzie kto was wychowywał?ulica?

Gość gość
Nie podpuszczaj sisi bo to dranstwo jak jackowe

Gość gość sisi
Jakie draństwo?normalnie pytam?..boisz sie pytań to znaczy że kłamiesz.Pytałam też kto to jest Jacek to do teraz nie usłyszałam odpowiedzi.

Gość gość
sisi, płeć nie ma nic do rzeczy bo kobiety i faceci bywają zawistni, ale ty chyba jesteś zbyt głupiutka aby cokolwiek zrozumieć :)

Gość gość
Poczytaj sobie temat pewnej kretynko niedorobiona, zamiast w kółko pytać kto to jest jacek. Kurwa jaka ameba. :D

...myślę że żaden normalny facet nie będzie tutaj się wypłakiwał że był robiony w trąbę przez kogoś na forum czy na priv ...normalni ludzie takie sprawy załatwiają między sobą a nie tutaj

Gość gość sisi
A co mam rozumieć?dziwią mnie takie zachowania..wulgarność jakieś numery jakieś gucie kojoty..co to w ogole jest i jaki to ma związek z Francją?.Moj dziadek był długo wr Francji..w pracy mam francuzow..znajomych mam z francji..o co chodzi czemu tak poniżacie ten kraj?.Kocham piosenki Garou.Płaczę jak słucham.Kocham ten język.Dlatego nie rozumiem twgo tematu..jak mozna być takimi zbokami i takimi obleśnymi gnojami..typkami.czy jakkolwiek was nazwać.

Gość gość sisi
Poczytałam nawet kilka razy i nadal nie rozumiem.Nie nazywaj mnie kretynką.Jakie privy?

Gość gość sisi
Boicie się prawdy?..no dalej !słucham.Nie potraficie mi odpowiedzieć logicznie nawet na jedno konkretne pytanie głąby.!

Gość gość
gość wczoraj Zaraz się rozplacze, biedna Pewna. Jaja sobie robicie? To jakby mieć pretensje do złodzieja, nie o to, ze kradl. tylko, ze dal się zlapac. No wezcie uruchomcie trochę te wyprane przez kafe mozgi. Dla mnie nie ma tłumaczenia, chciała być popularna na kafe to powinna się pilnować, celebrytka A jak chciała się puszczac to mogla pozostać anonimowa nawet jakby ktoś wygadal to nikt by się tym nie przejal. Proste

Gość gość
a szczególnie telefon w rękach idiotów :P Remont ściany trzeba potem robić :O

Gość gość
Sorry Kusza, ale chyba widzę Cię dóópą do góry. Może spadłaś z karuzeli? Albo z cżłonka? Nie wiem. :o

Gość gośćsisi
kto się puszczał.?o kim wy piszecie?

Gość gośćsisi
Taplasz sie w kałuży czy o co chodzi?

Gość gość
Jacek, szacun. Ktos pisał, że popsułeś proceder ! i bardzo dobrze

Gość gość
Wszystkie flaki na Pewną. Jacek też ją oszukal zdradzając coś czego nie powinien. Nikt takich tematów nie zakładał o Koke czy Naju, bo to są mężczyźni, a kobiety? Popełniła błąd, każdy popełnia:( Jeszcze jedno. Nigdy nie spotkałem się z tym, żeby Pewna cokolwiek ujawniła z priva, z kimkolwiek. Tego nie widzicie:( i nie nie jestem Pewną🖐️

Gość gość sisi
Ok.na mnie już pora obowiązki wzywają..

Gość gość
Sisi jeśli jesteś niezwykle temacie to tak zostań. Na chuj ci to? Z miłości do Francji? Litości:o Tytuł tematu to taki żarcik nawet średnio obyty to zrozumie:o

Gość gość
Kusza nie bądź taka pewnaa siebie. :o

Gość gość
*niezwykle=nie w

Gość gość sisi
Co i o kim zdradził ?co ma jakiś Jacek wspolnego z SW..?.jakie privy?.Kto to jest koke?

Gość gość
No i dobrze to juz zostało napisane milion razy Jacek zrobił źle ujawniając priva ale dzięki temu inni którym chlupała a myśleli że sa jedyni, co im wmawiała przejrzą na oczy;) i nie będa tracic czasu Goście na jej temacie też. Np Gucio-według Pewnej- stary oblech :) Wszyscy zadowoleni. Wiele razu poleciał tu priv ale że odważył się Jacek, to chuzia na józia; OBłudnicy i sfrustrowani hipokryci nie mający seksu w realu , mleko sie wylało