Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni pytanie do was

Polecane posty

Gość gość

jaka jest roznica kiedy mowicie "Jestes ladna" a "ladnie wyglądasz"? Pomyslcie i szczerze napiszcie

Gość gość
"Jesteś ładna" to jesteś ładna a "ładnie wyglądasz" to ładnie wyglądasz:classic_cool:

Gość gość
Jestes ladna - ogolnie i zawsze. Ladnie wygladasz - masz jakis superciuch na sobie, zrobilas nietuzinkowy makijaz albo wyszlas od fryzjera z nowym sznitem i dzisiaj w tym momencie ladnie wygladasz.

Gość gość
jesteś ładna to jak jesteś bez makijażu i ubrania a ładnie wyglądasz to wszystkie dodatki czyli makijaż ładnie pomalowany, ładnie dobrane ciuchy itd. jesteś ładna to prawdziwa atrakcyjność kobiety a ładnie wyglądasz to granie na cheatach, kodach, hakach

Gość gość
Mi 2 razy zdarzylo sie, ze zaczepili mnie obcy mlodzi faceci i powiedzieli mi ze ladnie wygladam.. jeden zyczyl milego dnia tak po prostu, drugiego nawet do konca nie chcialam wysluchac bo sztucznie to brzmialo, jak jakas wyuczona formulka... dlateog sie zastanawiam. bylam bez makijazu, ubrana byle jak... jeansy, trampki, sweter szerszy i nieuczesane lekko mokre wlosy

Gość gość
Jesteś ładna w sensie ogólnym czyli podobasz się większości ludzi, ładnie wyglądasz czyli mnie się podobasz tu i teraz