Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 letni mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

Przedstawię może krótko sytuację. Ja mam 25 lat i narzeczonego. Ostatnio byłam na weselu tak się złożylo ze siedzielismy obok panstwa młodych, i pewien facet wlasnie ciągle kolo nas siadal przychodzil zagadywal mloda a ze mna chcial tanczyc wydaje mi sie ze stwarzał pozory zagadujac do mlodej zeby zblizyc sie do mnie, podczas tanca komplementowal mnie, mowil ladne slowka itd chcoiaz nie dawalm do tego zadnego powodu i mowil ze pierscionek mozna zdjac itd on ma zone i dziecko, byli tez tam, ale pozniej mowil ze fajna jestem tylko on nie chce mi psuc zycia i takie tam.., na drugi dzien dowiedzialam sie ze tak samo pytal tam kogos o mnie i opowiadal rozne rzeczy pewnie przy zonie bo ona tam byla wiem o tym..co miał na mysli? Mam takie pytanie, dlaczego faceci w tym wieku tak glupieją gdy maja do czynienia z mloda dziewczyna, ktorej nigdy na oczy nie widzieli ? do tego żonaty jest..tak mnie to zaciekawiło..

Gość gość
Nie wiesz, że facet to łowca. Ja też bym Ci prawił głodne kawałki by ...

Gość gość
Jak twój narzeczony/mąż będzie mieć 40 lat to się sama przekonasz na własnej skórze. Po prostu wszystko z czasem się nudzi i powszednieje, człowiek szuka odmiany. Ot cała zagadka.

Gość gość
głodne kawalki by ?

Gość gość
Napiszecie jeszcze cos ciekawego ? :)