Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

艢wiadkowa, cywilny, prezent, problem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czesc, mam problem - ot贸偶 kuuzynka mojego m臋偶a poprosila mnie o bycie 艣wiadkow膮 na jej 艣lubie. 艢lub ma by膰 bardzo skromny - tylko 艣wiadkowie i PM, w USC, bez przyj臋cia po 艣lubie itp. Ona wi, ze wyka艅czamy dom i nie mamy kasy dlatego od razu zastrzeg艂a ze nie chce 偶adnych prezent贸w tylko 偶ebym byla... Oczywi艣cie si臋 zgodzi艂am bo nawet nie wypada odm贸wi膰, ale mam problem co jej da膰 w prezencie - przeciez nie p贸jd臋 z pustymi r臋koma... Tak szczerze m贸wi膮c to prawie jej nie znam, rzadko si臋 widujemy, nigdy nie by艂am u niej w domu wiec nie wiem co lubi, co ma s co by jej si臋 przyda艂o... Z g贸ry dzi臋kuj臋 za podpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
mozesz da膰 jej bon na zakupy do sklepu np. Home & You (wystr贸j wn臋trz). Bon mo偶na zakupi膰 w dowolnej kwocie w sklepie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieki, moze ktos jeszcze podpowie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nikt nie chce to po co si臋 wychylasz? Daj kwiaty i wystarczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo mysle, ze nie wypada isc z pustymi r臋koma, nie chodzi o wielki prezent ale raczej cos drobnego, tak do 70-80zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e by膰 艂adna ramka na zdj臋cia, ksi膮偶ka , dobry alkohol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jezeli nie zapraszaja was swiadkow na obiad czy na kawe ,to nie wypada dawac prezentu,tylko kwiaty jezeli jednak po slubie bedzie maly poczestunek to wypada dac cos skromnego,kosz slodyczy albo filizanki, bedzie im glupio jak wyskoczycie z prezentem gdy niczym was nie poczestuja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam sie z wypowiedza powyzej,ja tez bralam slub cywilny tylko dla papierka.Poprosilismy 2 osoby by byli naszymi swiadkami,powiedzielismy ze nie chcemy zadnych prezentow,a my nic nie robilismy i bylo nam bardzo glupio gdy oni wyskoczyli z prezentem,wtedy bylismy zmuszeni zaprosic ich na kolacje do restauracji.A nie zamierzalismy wcale swietowac,wystarczylyby tylko skromne kwiatki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli idziecie potem na obiad,to ja na twoim miejscu da艂abym kart臋 podarunkow膮 do sklepu z wystrojem wn臋trz za 200 zl. Je偶eli tylko 艣lub i do domu to 100 zl w zupe艂no艣ci wystarczy.

Udost臋pnij ten post