Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy że kobieta czuje się bezpiecznie przy facecie

Polecane posty

Gość gość

Co to znaczy, że kobieta czuje się bezpiecznie przy swoim facecie? I kiedy takie uczucie się pojawia? Gdy tylko pozna się danego faceta? Na początku związku? A może później?

Gość gość
Kobiety mylnie wierzą że jak dadzą doopy bad boyowi to on nie będzie dla nich zły

Gość gośćmaja
Dla mnie poczucie bezpieczeństwa przy facecie oznacza przede wszystkim maksymalną swobodę zachowania i wypowiedzi, nie ma tematu tabu, dalej idzie troska o mnie i o moje potrzeby. W moim przypadku takie poczucie bezpieczeństwa zrodziło się po głębszym poznaniu i trwa do dzisiaj.

Gość cezaria
jest odrobina takiego poczucia na początku, ale myślę że w pełni ma się to przekonanie dopiero po seksie.

Gość gość
To nie przychodzi od razu. Trzeba poznac faceta. Bezpieczenstwo to kwestia bardzo rozlegla. Wydaje mi sie ze chodzi tu o wsparcie, o to ze zawsze moze na niego liczyc, ze zawsze stanie w jej obronie, ze zapewni jej odpowiednie zycie, zatroszczy sie o nia w razie potrzeby i bedzie przy niej na dobre i na zle

Gość gość
Tzn ze facet da kazdemu w morde który na nią spojrzy

Gość gość
może przy nim, purtać i grzebać w nosie

Gość gość
gość dziś Kobiety mylnie wierzą że jak dadzą doopy bad boyowi to on nie będzie dla nich zły " x ty natomiast ,mylnie wierzysz ,ze znajdzie sie chetna chocby jedna kretynka na takiego koniotrzepa ,mamincycka jak ty:D

Gość gość
można przy nim wkładać sobie palec w o***t a potem sprawdzać zapach i smak własnego kału