Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze pierwsze miłości

Polecane posty

Gość gość

Kim byli? Myślicie o nich jeszcze czasami? Byliście z nimi czy to była niespełniona miłość? Mam na myśli pierwsze poważne zauroczenie, np. w liceum.

Gość gość
Ja byłem zauroczony w gimnazjum, ale nie byłem z nią, ba, nawet z nią nigdy nie rozmawiałem, ale tak na mnie działała, że na jej widok miałem motyle w brzuchu, ona wiedziała, że się w niej podkochuje, bo ktoś jej powiedział, ale nie miałem śmiałości do niej podejść, bo byłem wtedy za brzydki.

Gość gość
pierwsza miłość to miałem 12 lat szkołę średnią miałem męską więc nie było nawet w kim się zakochać. Była to niespełniona miłość. Właściwie nie miałem żadnych szans. Po tym postanowiłem już nigdy się nie zakochać. mam 24 lata jestem prawiczkiem i nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę w związku. Postanowiłem. Po 30 umówić się z prostytutką i tylko tak uprawiać seks. Przynajmniej nie będę zraniony przez kobietę.

Gość Bartoszek1988
mój wujek rozprawiczył mnie

Gość gość
myślę o nim codziennie bo nadal jesteśmy razem :)

Gość gość
W wieku 12 lat zakochałeś się bez wzajemności i teraz oskarżasz kobiety o to, że ranią więc pójdziesz do prostytutki? Wy się nadajecie do kabaretu, kupę forsy byście zarobili. Nie dziwne, żeście przegrancy.

Gość gość
Jestem przegrańcem ale to przez was kobiety!

Gość gość
Tak, zwalaj winę na kobiety a sam siedź na dupie i płacz na forum, nic nie robiąc :D ja pierdolę...