Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rabarbar co myślicie o ich ubraniach

Polecane posty

Gość gość

Ktoś polecał na forum markę Bialcon i Rabarbar jako dobre polskie ubrania , podobno bardzo dobrej jakości materiały. Upatrzyłam sobie w tym Rabarbarze jedna sukienkę wakacyjną , a nie mam ich sklepu stacjonarnego w okolicy - z jakością tych ubrań naprawde tak dobrze? Bo ja mam dość chińskiego "badziewia" kupowanego w sieciówkach i ta "polska dobra jakość" do mnie przemawia, ciekawa jestem waszych opinii

Gość karliczkaXYZ
Znam BIALCON co do jakości i odszycia to wyższa półka, widać że porządne ciuchy, ten rabarbar to ich taka troszkę "młodzieżowa" marka

Gość gość
Ja mam od nich kilka ubrań, dwie spódnice i sukienki Ale bialcona konkretnie ceny jak na taką wysoka jakośc maja umiarkowane stąd lubie ich sklep , do biura czy bardziej klasycznie się nadają na pewno ja kupuje w sklepie ale widze że w internecie mają te same ubrania wieć bez obaw

To jedna z moich ulubionych, polskich marek. Mam już od nich spódnicę i prosty T-shirt. Ceny są ok a jakość zdecydowanie lepsza od tego, co można znaleźć w sieciówkach. Ostatnio natknęłam się na tą spódnicęhttp://www.balladine.com/kategorie,czarna-tiulowa-spodnica-rabarbar,1-k-9087-97740-p i przyznaję się, że mnie kusi;)