Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kupić drukarkę do laptopa?

Polecane posty

Gość gość

Nie znam się na tym kompletnie a chciałabym kupić coś na allegro, taniej do mojego laptopa. Mam laptopa Hp, musze w takim razie dobierać drukarke Hp też? I lepiej drukarke na tusz czy jakaś laserowa?

Gość trewq10293
Nie musi być HP, chociaż taką bym polecał. Nie baw się w laserowe tylko zwykłą atramentową. Możesz kupić już za 150 zł niezłą. A dlaczego akurat HP? Ponieważ możesz do niej napełnić tusz za powiedzmy 30 zł za sztukę, zamiast kupować ciągle nowy za 100 zł. Radzę ci wybrać droższą to będzie miała już Wi-Fi i nie będzie plątaniny kabli. Atramentowa będzie znacznie tańsza w eksploatacji od laserowej i po sterujący z laserowej nie zawsze da się pisać długopisem;)

Gość trewq10293
Wydrukach zamiast sterujący;) Sorki za słownik w telefonie;)

Gość gość
Dzięki bardzo! 🌼 Nie myślałam, że w ogóle ktoś odpisze! Miłego dnia!

Gość trewq10293
Wzajemne. Dlaczego takie pesymistyczne myśli?

Gość gość
No nie wiem, tu raczej mało tematów o drukarkach:p

Gość trewq10293
Ale też normalni ludzie:) jaki masz budżet to może podrzucę pomysł jaką konkretnie?

Gość magda906
Ja polecam jak najbardziej drukarki Epson z systemem ITS, gdzie jest tanie drukowanie i jest naprawdę wydajna i oszczędna. Do tego teraz jak zakupisz do 31,03,2016 i zarejestrujesz się na stronie: http://www.epson.pl/gwarancjanadrukarki to otrzymasz aż trzy lata gwarancji a nie rok.

Gość marysia8383
O tak, też mam taką Epson i jest naprawdę godna uwagi. Zwłaszcza model L365 . Sprawuje się świetnie. Na pewno po zakupie będziesz zadowolony. Te drukarki wiele osób kupuje z wielkim zadowoleniem.

Gość gość
Drukarka HP to dobra opcja, sam mam drukarkę tef firmy i sprawdza się świetnie. I faktycznie można do niej kupić znacznie tańsze zamienniki do drukarek. Kupuję je w sklepie internetowym www.czarnynabialym.pl bo mają okazyjne ceny, a taki zamiennik ma równie dobrą jakość jak oryginał

Gość gość
Co do drukarek to polecam firme www.markor.com.pl . Są sprawdzeni i maja sprzet wysokiej jakości. Mam od nich urządzenia wielofunkcyjne i nie mogę na nic narzekac.

Gość sisinka
ja mam drukarkę brthera, do tego zamieniki activ jeta i naprawdę nie narzekam na jakośc wydruku.

Gość gość
Kupuj epsona i zamienniki imprime (centrumpapieru . pl) bedziesz zadowolony ja mam od kilkunastu miesiecy i bardzo duzo drukuje ulotek, ani drukarka sie od nich nie popsula i jakosc wydruku jest super

Gość grymałka
no ja z kolei korzystam z zamienników activ jeta i jestem zadowolona, przy zakupie zawsze mam zagwarantowane 5 lat gwarancji, ale jeszcze nigdy nie musiałam z tego korzystać.

Gość dosia89
Sprzęt wielofunkcyjny warto kupić dobry. Drukarki Epson naprawdę mogą być fajne i funkcjonalne zwłaszcza z systemem ITS, gdzie drukowanie jest tańsze. Teraz do zakupu można otrzymać subskrypcje MS Office Personal 365 http://www.epson.pl/msoffice za darmo na rok.

Gość opolka96
A do kiedy ta promocja z tą subskrypcją MS Office Personal 365 jest? Czy są jakieś ograniczone ilości tych drukarek danych modeli? Wcześniej słyszałam o promocji na zapas tuszu i gwarancję.

Gość dosia89
Nie ma ograniczeń co do ilości zakupionych modeli. Promocja w drukarkach Epson z subskrypcją MS Office Personal jednak trwa tylko do 30,06,2016 a więc trzeba się śpieszyć.

Gość opolka96
Czyli trzeba wybrać dobry model i zgarnąć aż 3 gratisy, które na pewno przydadzą się do tańszej eksplatacji drukarki w domu. Subskrypcja na pewno się przyda, gwarancja długa też w razie jakieś nie chcianej naprawy no i ten tusz do drukowania.