Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kibice w przedszkolach

Polecane posty

Gość gość

Czy w Waszych miastach również są organizowane w przedszkolach przez okolicznych kibiców danego klubu zabawy dla dzieci itp.? W naszym osiedlowym przedszkolu od kilku lat dzień dziecka organizują osiedlowi kibice. Wygląda to tak, że są przebrani za maskotki drużyny, rozdają baloniki i gadżety z logiem klubu, wieszają transparenty i przedszkolaki malują hasła związane z danym klubem, mają na twarzach często barwy danego klubu- gdyż prowadzący im robią takie makijaże. Od zanjomych z innych miast słyszałam, że u niech jest podobnie. Co o tym sądzicie? Kiedy ja byłam dzieckiem przedszkolnym (15 lat temu), dzień dziecka mieliśmy po prostu przy muzyce, były zabawy i konkursy, za które dostawało się cukierki- taka zwyczajna zabawa dziecięca lub bal przebierańców. Co sadzicie o tego typu akcjach okolicznych kibiców?

Gość gość
szukają nowych kiboli, indoktrynacja od malego :D

Gość gość
Nie spotkałam sie z takim czymś, ale myślę, ze to fajny pomysł. Mozna nauczyć dzieci normalnej sympatii do klubu i pokazać, że kibice to nie tylko stadionowi bandyci, ale również zwykli ludzie.

Gość gość
U nas w przedszkolu także byli kibice. Dziecio uczyły haseł dotyczacych klubu, rozdawali baloniki, przypinki z logiem klubu.

Gość gość
Od tego czasu synek zainteresował się właśnie tym klubem i stał się wiernym ich fanem- choć ma dopiero 7 lat :-)

Gość gość
Kupiłam mu dzisiaj koszulkę w barwach klubu i czapeczkę z napisem JP100% :)

Gość gość
18:35 ale patologia z ciebie. az szkoda slow

Gość gość
To powyżej to podszyw! nie kupiłam nic synkowi, ma tylko pościel w barwach klubu- bo prosił na urodziny

Gość gość
No i dobrze, że przedstawia się kibiców dzieciom jako dobrych ludzi, a nie tylko bandytów