Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesiek04

Była dziewczyna odezwała się po 2.5 miesiąca

Polecane posty

Gość Grzesiek04

Witam .Dziewczyna ma 18 lat , Ja 20. - Bylem z dziewczyną 4lata , zostawiła mnie ponieważ powiedziała ze nic do mnie nie czuje i mnie nie kocha .. Poznała jakiegoś pajaca tydzień po mnie i była z nim ponad 2 miesiące , tylko an odległość bo on mieszkał w Angli ale przyjechał na 2 tyg do Polski i się spotykali .. W końcu zaczęło sie żebym oddal jej resztę rzeczy , spotkaliśmy sie w szkole oddałem jej i pytała jak sb radze i wgl , mowie ze dobrze . przez pare dni sie nie oddzywalismy juz nie widzieliśmy jej koleżanki mówiły ze jest o mnie strasznie zazdrosna .. z tydzien temu siedziałem ze znajomymi w remizie , przejeżdżała obok i zajechała , rozmawiałem z nią z 5h zaczęła sie przytulac , całowaliśmy sie , rozmawialiśmy co tam , jak tam i ze wraca uczucie do mnie i mnie chyba kocha nadal . na drugi dzien napisała do mnie , podała swój numer tele i gadamy tak do tej pory , piszemy tak jak bysmy byli razem , ale ona powiedziała ze nie chce zwiazku , bo nie chce mnie ranic wiecej i chce żebyśmy sie przyjaźnili , a sie spotykamy całujemy przytulamy i wgl a wraz ma jedno zdanie postanowione e , bylismy razem na imprezie , byla zazdrosna o mnie .. i nie wiem co mam robic jak ona chce sie w taki sposob przyjaznic , bo rani mnie tym !! pomóżcie

Gość gość69
Bawi się Tobą, potrzebuje czułości to się do Ciebie zgłasza, ale pewnie jakbyłby inny to też nie miałaby nic przeciwko. Powiedz jej krótko, że albo jesteśmy razem albo urywamy kontakt, to są gierki. Też w takim czymś trwałem na szczeście krótko. Powiedziałem tak jak Ci radze i zerwała kontakt, nie odzywa się pare miesięcy czyli widać jak jej zależy. Tylko w taki sposób się dowiesz ile dla niej znaczysz, bo jak nic nie zrobisz to tak właśnie to będzie wisiało w powietrzu, być może do momentu jak znajdzie sobie kolejnego nowego.

Gość Grzesiek04
Byla z gościem i zerwał z nią bo mu powiedziała ze go zdradziła ze mną . Od tygodnia sie widzimy i tak sie zachowujemy jak bysmy byli a nie jesteśmy .. Mowiła jeszcze ze chce mi pomoc i chce byc przy mnie ,... Sam nie wiem co mam robic , teraz sie czuje tak jakby mnie zostawila by i znowu dokuczac bd przez kilka dnia smutek , żal . ;// Chyba trzeba urwać kontakt , w sumie juz to zrobilem nie oddzywamy sie pare godzin , bo jej powiedziałem cos na ten temat .

Gość gość
Moim zdaniem skoro ona chodziła z Tobą 4 lata, zerwała i po tygodniu miała nowego znakiem tego z tym kolesiem kręciła od dłuższego czasu. Zerwała z Tobą nie dlatego że Cie nie kochała, tylko dlatego że nie chciała Cie zdradzić, a miała ochotę się z nim przelecieć. Baby to k...wy. Tylko jedno im w głowie

Gość Grzesiek04
Poznała go na portalu , każdy mówił ze sb pedała znalazła , bo miał niebieskie włosy , kolczyki w gębie i w uszach jak 5 zł ..

Gość Pyskata90
Przypomina mi się kiedy to do mnie odezwał się były. Historia nie co bardziej skomplikowana. Najpierw się przyjaźniliśmy później przyszła "miłość".Byłam na wakacjach z przyjaciółmi napisał smsa pewnie chciał pogadać ponieważ zawsze miał we mnie wsparcie i szczerość przede wszystkim. Kiedy wróciłam poprosiłam o spotkanie oddałam mu wszystkie prezenty, powiedziałam co myślę, wygarnęłam prosto w twarz po czym odwróciłam się na pięcie dodając że nie chce mieć niczego co mogło by mi o nim przypominać. Ulżyło mi i to bardzo a jak mówi stare przysłowie NIE WCHODZI SIĘ DWA RAZY DO TEJ SAMEJ RZEKI.

Gość Grzesiek04
Co Ja mam robić żeby dać sb z tym rade jak najszybciej ?

Gość gość
Była Twoja dziewczyną od 14go roku życia? LOL!

Gość Grzesiek04
Tak . ;(

Gość gość
rbaty! tylko dzisiaj! www.otien.com - 50%%%% rabaty! promocje! w sklepie otien tylko dzisiaj - od 18:00 do 23:59 www.otien.com