Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masioczek

nieaktualne

Polecane posty

Gość gość
powinno się banować laski, które sprzedają LEKI przez internet! ludzie im wierzą, bo co? bo będzie taniej? na zdrowiu dziecka chcecie oszczędzać? rotarix - apteka (warszawa na przykład) nie ma tego tanio - http://aptekagold.pl/szczep-rotarix.html 340 zł to jest sporo - ale wolałabym kupić sama niż od jakiejś laski, której na oczy nie widziałam...

Gość gość
Tu kup w aptece. Ktos moze chce kupic od tej laski.

Gość gość
To Ty przechowujesz ja w domu i teraz chcesz sprzedać??!!

Gość gość
autorko a ciebie to poje***o czy jak?

Gość gość
Szczepionka musi być przechowywana w LODÓWCE w odpowiedniej temperaturze (nawet czasowe wyłączenie prądu powoduje, że szczepionka jest już do śmieci), bo zwyczajnie może uśmiercić dziecko! Kto normalny zaufa, że jakaś laska dobrze przechowywała tę szczepionkę? A może właśnie wyłączyli Wam na kilka godzin prąd, a Tobie szkoda kasy, którą wydałaś i teraz chcesz sprzedać? Myślę, że Twoje ogłoszenie należy zgłosić na policję, bo jeszcze jakieś dziecko zabijesz tą szczepionką.

Gość gość
Sprzedam szczepionkę rotarix za połowę ceny za którą zapłaciłem Szczepionka jest do odbioru w Aptece w grójcu kupiłem ją i miałem odebrać w dniu szczepienia ale dzidziuś się rozchorował i szczepienie przepadło tel 513196468

Gość gość
Czytajcie ulotki tego co fundujecie swoim dzieciom