Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po 2 wizycie na solarium

Polecane posty

Gość gość

W piątek (26.06) odważyłam się i poszłam pierwszy raz na solarium, na 5 minut. Dzisiaj byłam po raz drugi - 8 minut. Bardzo opaliłam twarz i dekolt, ale reszta ciała zero, kompletnie żadnej różnicy. Czy na efekt muszę trochę poczekać, czy niestety te dwie wizyty to za mało ? Chciałabym się też dowiedzieć na ile minut powinnam pójść po raz 3 ? Myślałam nad 12min ale nie wiem czy to nie za dużo. Dodam tylko, że korzystałam z kabiny stojącej, ale zastanawiam się czy na leżaco jednak nie opala lepiej.

Gość gość
albo opalenizna wyjdzie za kilka godzin albo lampy sa tak zjechane,ze szkoda kasy. JA chodze na lezace gdzie lampy sa wymieniane na biezaco i juz po 1 wizycie(10min) jestem brazowa. Kiedys tez chodzilam na takie niby nowe lampy i opalenizne miala dopoiero po 5 razie. A teraz tak juz mozesz isc na 12min-o ile nie jestes bladziochem i sie nie poparzysz

Gość gość
Niee nie jestem bladziorem, mam taki średni typ cery, ani za blada ale też żadna tam oliwkowa. Hmm martwi mnie to, że jak na twarzy, dekolcie, piersiach ok. 30 min po wyjściu z solarium byłam czerwona to nogi czy pupa wgl zero.

Gość gość
rbaty! tylko dzisiaj! www.otien.com - 50%%%% rabaty! promocje! w sklepie otien tylko dzisiaj - od 18:00 do 23:59 www.otien.com

Gość gość
a po 30tce botoksy bo tyle zmarszczek na ryju..

Gość gość
Jest 21 wiek! Kto jeszcze chodzi na solarium?? Od czego opalenizna z tubki na litosc b? Zgadzam sie 100% w kwestii zmarszczek.